Γνωρίστε καλύτερα τη Μαίρη Νέγρη!

0
Η Μαίρη Νέγρη γεννήθηκε στην Αθήνα, από μικρή λάτρευε το θέατρο και ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. H μεγάλη επιθυμία της ωστόσο άρχισε να πραγματοποιείται όταν ξεκίνησε να φοιτά στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Κάπως έτσι έγινε το ξεκίνημά της στην υποκριτική, το 2013, στην κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Μega. Είχε τον ρόλο της Νατάσας υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Βασίλη Θωμόπουλου. Δύο σεζόν αργότερα βρέθηκε στο καστ του σίριαλ «Ορκος σιωπής» του Star, ενώ έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα και από τη «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Αρχικά σπούδασε ειδικός εφαρμογών αισθητικής έχοντας όμως στο μυαλό της ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και αργότερα παρακολούθησε μαθήματα στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Στόχος της είναι κάποια στιγμή με μικρά και σταθερά βήματα να κάνει μια αξιοπρεπή καριέρα στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, τον οποίο αγαπάει πολύ και στον οποίο αισθάνεται ότι έχει να προσφέρει πολλά.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Η σωστή διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής που τηρεί κατά γράμμα.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Κοιμάται πάντα αργά το βράδυ.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Το πείσμα της. Δεν τα παρατάει ποτέ και πάντα βάζει στόχο το κάτι παραπάνω, αφού δεν θέλει να μένει στάσιμη.

ΣΤΕΚΙ: Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο. Προτιμά τα μέρη που απλώς την κάνουν να νιώθει άνετα, πάντα με τα αγαπημένα της πρόσωπα παρέα.

ΦΛΕΡΤ: Πιστεύει πως υπάρχει, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όσο παλαιότερα. Θεωρεί πως βρισκόμαστε στην εποχή του διαδικτύου και ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Δεν υπάρχει πλέον ρομαντισμός. Εχει την αίσθηση πως οι άνδρες τη φοβούνται, αφού δίνει την εντύπωση ότι είναι απορροφημένη σε κάτι που έχει στο μυαλό της. Συχνά βγάζει μια άμυνα και δίνει διαφορετική εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Το ιδανικό είναι να υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Το ταίρι της είναι στήριγμα στα δύσκολα. Να την ανεβάζει και να την εκπλήσσει κάθε μέρα.

ΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ: Αυτή την περίοδο έχει πέσει με τα μούτρα στις μεγάλες αγάπες της: τη γυμναστική, τα βιβλία και το σινεμά! Γυμνάζεται εντατικά, μια και αυτή την εποχή δεν έχει γυρίσματα, διαβάζει μυθιστορήματα και πάει σινεμά σχεδόν κάθε εβδομάδα.

ΕΧΕΙΣ 3 ΕΥΧΕΣ: Πρώτα απ' όλα εύχεται να έχει όλος ο κόσμος αγάπη και υγεία. Μετά να αποκτήσει περισσότερη υπομονή και τρίτον να μπορεί να έχει θετική ενέργεια πάντα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το βουνό τον χειμώνα και η θάλασσα το καλοκαίρι! Λατρεύει τα ταξίδια, αλλά δεν μπορεί να αδικήσει κανέναν τόπο, αφού πιστεύει πως ο καθένας έχει κάτι μαγικό να της αποκαλύψει.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: «Είμαι ειλικρινής, πεισματάρα, αισιόδοξη, μου αρέσει να ανακαλύπτω κάθε μέρα κάτι καινούργιο, να δοκιμάζω την αντοχή μου, να μη φεύγω ποτέ από τον στόχο μου, προσπαθώ να κρατώ θετικές σκέψεις μόνο. Είμαι ανυπόμονη. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα».

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !