Πότε θα βγει στον αέρα το «The Voice 2»; Μέχρι πότε θα προβάλλονται οι Blind Auditions;

Nessun Dorma
0
Πριν από μια εβδομάδα όλοι οι συντελεστές του «The Voice» συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του trailer του δεύτερου κύκλου του talent show.

Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Μελίνα Ασλανίδου ήταν από νωρίς στον χώρο, ώστε να μπουν στο κλίμα του concept το οποίο όπως λέγεται «είναι πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο», γι’ αυτό και ο ΑΝΤ1 προς το παρόν το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό.


Στη συνέχεια το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος όπως αποκάλυψε μέσα από «Το Πρωινό» θα έχει πολύ μικρό ρόλο στο τρέιλερ.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε και η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί στο κρεβάτι της σουίτας προετοιμασίας μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη Κουϊνέλλη.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, όπως μας τόνισε άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, περιγράφοντας πως η διαδικασία έγινε σε χαλαρό κλίμα, ενώ οι κριτές δεν παρέλειψαν να αστειεύονται μεταξύ τους με την παραμικρή αφορμή.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν το «The Voice 2» να προβάλλεται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 21.15 από τον ΑΝΤ1, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 8 του ίδιου μήνα, όμως λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των επερχόμενων εκλογών τα στελέχη του Αμαρουσίου κατέληξαν να μεταθέσουν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα μία βδομάδα αργότερα. Οι «blind auditions» θα διαρκέσουν μέχρι και την ημέρα του Πάσχα, 12 Απριλίου, ενώ μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των «battles», όπου οι κριτές θα κληθούν να «διώξουν» από το παιχνίδι έναν παίκτη της ομάδας τους κάθε φορά.




govastileto

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !