Αφίξεις στη «Μουρμούρα»

0

Με γκεστ θα πορευτεί ο Ιανουάριος στη «Μουρμούρα» και για του λόγου το αληθές στα μέσα του μήνα θα δούμε ξανά την Ιωάννα Πηλιχού ως Νατάσσα να κάνει την εμφάνισή της....Η Νατάσα κατασκηνώνει στο σπίτι των παιδιών και ζητάει την βοήθειά τους για να πιάσει τον Θανάση στα πράσα επειδή νομίζει πως την απατάει. Τα παιδιά προσπαθούν να την λογικέψουν, αλλά είναι αποφασισμένη. Μέχρι που ο Χάρης βρίσκει λύση και να την ξεφορτωθούν και να την βοηθήσουν να σώσει τον γάμο της.

Ο Ηλίας έρχεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με το μεγάλο του πρόβλημα: η Μαρίνα τον απορρίπτει ως εραστή. Αποφασίζει να αλλάζει προσωπικότητα και να τη σαγηνεύσει, με τη βοήθεια του Τζωρτζ Κλούνεϋ και του Λάκη Κομνηνού.

Ο Μηνάς προετοιμάζεται για ένα τουρνουά "σουντόκου" που θα διεξαχθεί στο καφενείο, αλλά τον ενδιαφέρει μόνο το "ευ αγωνίζεσθαι". Η Βούλα πάλι πιστεύει ότι ο μόνος λόγος για να κερδίσει, είναι να γίνει δικό του το έπαθλο των τριακοσίων ευρώ, αλλά από την άλλη είναι και πολύ περίεργη πως αυτοί οι βαρελόφρονες ταβλαδόροι αποφάσισαν να διοργανώσουν κάτι τόσο πνευματικό… 


tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !