Η Ζέτα και οι... εκκρεμότητες με το MEGA!

0
Μετά την οριστική αναβολή του "Rising Star" στο MEGA επιθυμούν να βγάλουν στον αέρα ένα άλλο talent show με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι της Μεσογείων μπορεί να ξεκίνησε με το "Just the two of us" αλλά το "πακέτο συνεργασίας" για να την πείσουν να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 περιείχε και το "Rising Star".

Με την απόφασή τους όμως, να παγώσουν το talent show στο MEGA θέλουν να βγάλουν στον αέρα κάποιο άλλο πρόγραμμα με την παρουσιάστρια, αφού δε τον τελευταίο καιρό στελέχη του ΑΝΤ1, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν την Ζέτα να είναι στο δυναμικό τους. Μετά την αναβολή του "Rising Star" στο MEGA λοιπόν σχεδιάζουν να βγάλουν ένα καινούργιο show με την επιθυμία βεβαίως να δεχτεί να το παρουσιάσει η Μακρυπούλια.

Ωστόσο οι έντονες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, η απόφαση για διενέργεια εκλογών και η μείωση των διαφημιστικών εσόδων αναγκάζει τα στελέχη του MEGA, όπως και όλων των άλλων τηλεοπτικών σταθμών, να επανεξετάσουν τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μου ενώ είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια αυτή αναβλήθηκε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι εκκρεμότητες αυτές βέβαια ίσως ανοίξουν το δρόμο στους... μνηστήρες που επιθυμούν την παρουσιάστρια η οποία μπορεί να περιμένει τη συνάντηση με το MEGA αλλά χωρίς να αποκλείεται κάποια συνάντηση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αν και εφόσον της γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Όλα αυτά βέβαια τα γνωρίζουν στο κανάλι της Μεσογείων και παρά την αβεβαιότητα που υπάρχει θεωρούν προτεραιότητά τους να δουν τι θα γίνει με την ηθοποιό και στο να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί της πριν βρεθεί ξανά... απέναντι!

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !