TOP TV: Οι «Αρβύλες», η Ελένη και το κραγιόν του Γαβαλά

Χρήστος Αϊβαλιώτης
0

Πρεμιέρα έκανε χθες η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μπορεί η έναρξη της εκπομπής να έγινε αρκετά καθυστερημένα (μέσα Νοεμβρίου) αλλά το καλό πράγμα… αργεί. Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του δημιούργησαν μια εκπομπή εύστροφη, εύστοχη και εμπνευσμένη. Όταν μια εκπομπή είναι σωστά δομημένη σε ανθρώπους και θεματολογία… η επιτυχία είναι δεδομένη.

Και ο Άκης Πετρετζίκης… συνεχίζει τις καλές τηλεθεάσεις με τη μεσημεριανή του εκπομπή στο MEGA. Το κανάλι έκανε πολύ σωστά που του έδωσε δική του εκπομπή, αφού –όπως γνωρίζουμε καλά- η μαγειρική… «πουλάει» και ειδικά όταν την παρουσιάζει ένας συμπαθητικός και καλός μάγειρας όπως ο πρώτος (και τελευταίος;) Έλληνας Master Chef. Τελικά ο chef είναι από τι λίγα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα… που έχει «κοινό». Και αυτό είναι πολύ καλό!

ΑΣΧΕΤΟ: Για να κάνεις «διαφορετικές» συνεντεύξεις… πρέπει να γελοιοποιείσαι; Εεεε;; 

Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου Γαβαλά… γιατί είσαι στην επιτροπή του Dancing With The Stars και όχι του Your Face Sounds Familiar, που και η υπερβολή δικαιολογείται! Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο βρίσκεται ο συγκεκριμένος άνθρωπος ως κριτής στο σόου του ΑΝΤ1. Αν η συμμετοχή του είναι για να στρέψει τα βλέμματα των τηλεθεατών προς το σόου… μάλλον έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.



Και επειδή η διαδικτυακή τηλεόραση… είναι το μέλλον, όπως λένε πολλοί, αν και στην Ελλάδα τα πράγματα αργούν πολύ… άνοιξε δειλά-δειλά και η διαδικτυακή τηλεόραση του καναλιού της Κηφισιάς, του STAR. Βλέποντας το σύνολο των εκπομπών, προς το παρόν, θέλω να ξεχωρίσω μία… με πρωταγωνίστριες δυο δημοσιογράφους που έγινε αρκετή συζήτηση το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Βαλεντίνη και η Αγάθη Ράντη, ετοίμασαν μια γυναικεία εκπομπή στην Web TV του STAR με τηλεοπτικές προδιαγραφές, αποδεικνύοντας σε όλους ότι ακόμα και με μικρή παραγωγή, με μικρό budget, οι άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά μπορούν να καταφέρουν και να βγάλουν ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Η εκπομπή θα μπορούσε και στην TV να πιάσει τα πολυπόθητα γυναικεία κοινά! 

ΑΣΧΕΤΟ: Λίγες μέρες έλειψε η Κατερίνα Ζαρίφη από την εκπομπή της Ελένης… και η απουσία της ήταν φανερή. Μόλις γύρισε όμως τα έκανε όλα άνω-κάτω. Ίσως να είναι και η καλύτερη χρονιά της Κατερίνας. Η Ελένη της έδωσε περισσότερο χρόνο… και ξεδιπλώθηκε! Άντε να μας ανακοινώσει και η Ελένη την εγκυμοσύνη της… για να τελειώνουμε! 



Έχει αρχίσει και ψιλο-βρίσκει τη ροή του το «Όλα παίζουν» στον Alpha, με τον Γιώργο Λιανό να είναι το «πρώτο βιολί», αν και ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει! Η εκπομπή χρειάζεται ακόμα προσπάθεια για να γίνει πιο «δεμένη», όμως προσωπικά πιστεύω ότι ο Γιώργος Λιανός είναι μεγάλο ταλέντο… ανεκμετάλλευτο έως τώρα. 


Πως και πως περιμένει το MEGA την πρεμιέρα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη! Τα γυρίσματα γίνονται σε γοργούς ρυθμούς και η πλοκή της σειράς φαίνεται να είναι άκρως ενδιαφέρουσα… Καλά, δεν περιμέναμε και κάτι άλλο από τον επιτυχημένο σεναριογράφο!

Προσωπικά θα ήθελα να πω ένα "Μπράβο!" στον Θανάση Πάτρα και στην εκπομπή "Τα λέμε" που κάνει στο "E TV", γιατί όποτε την βλέπω μου αρέσει πολύ. Είναι μια καλοστημένη εκπομπή με πολύ καλούς συνεργάτες. Τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να μην είναι υψηλά, αφού η εκπομπή "παίζει" αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο παρουσιαστής και το κανάλι δείχνει απίστευτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό. Κατι που θα έπρεπε να κάνουν και άλλοι παρουσιαστές σε ακόμα μεγαλύτερα κανάλια!

Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:
Facebook: Χρήστος Αϊβαλιώτης
Twitter: Chris Aivaliotis
E-mail: aivaliotis_chris@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !