Ο Καβατζίκης σχολιάζει Μενεγάκη, Στεφανίδου, Σεφερλή και Σπυροπούλου!

Λευτέρης Προβιάς
0
Τα πιο "καυτά" πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tvnea ο Άρης Καβατζίκης. Συγκεκριμένα σχολίασε την Ελένη Μενεγάκη, την Τατιάνα Στεφανίδου, το Μάρκο Σεφερλή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ελένη Μενεγάκη: "Η Ελένη πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι θεσμός και ότι είναι ένα προϊόν του εαυτού της, δεν είναι απλά ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Όπου βάλεις το όνομα Ελένη Μενεγάκη, από νεροχύτες μέχρι βαλίτσες θα πουλήσει και κακά τα ψέματα είναι η νούμερο ένα παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει έναν παρουσιαστή κορυφαίο είναι η διάρκεια και δεν υπάρχει άλλη πέρα από την Ελένη που να έκανε 20 συνεχόμενα χρόνια καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή - και η Ρούλα Κορομηλά έκανε πολλά χρόνια αλλά όχι συνεχόμενα. Δε μπορώ να την κρίνω αφού ήδη ο κόσμος πήρε ένα στέμμα και της το έδωσε."

Τατιάνα Στεφανίδου: "Δεν ξέρω αν υποχρέωσαν την κ. Στεφανίδου να πάει απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη - αν ισχύει αυτό έκαναν λάθος. Αν πάλι το επέλεξε καλά έκανε γιατί σημαίνει ότι της αρέσουν οι μάχες. Για την Τατιάνα Στεφανίδου έχω καταλάβει από συνεντεύξεις και γνωστούς που δουλεύουν μαζί της ότι είναι "σκυλί"στη δουλειά της, δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Η Ελένη και η Τατιάνα δεν έχουν τίποτα κοινό. Η Ελένη πήρε το κόνσεπτ του πρωινού, το απογείωσε και κάποια στιγμή το πήγε μεσημέρι ενώ η Τατιάνα πιστεύω ότι ανασήκωσε πολλές φορές τα μανίκια της για να αλλάξει κόνσεπτ, είναι πραγματικός πολεμιστής στη δουλειά της. Πηγές μου μού λένε ότι παρόλο που χάνει σε νούμερα, φέτος την απολαμβάνει πολύ την εκπομπή της. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι τα νούμερα το παν."

Μάρκος Σεφερλής: "Δεν υπήρξα ποτέ ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για το Σεφερλή, είτε αρνητικά είτε θετικά, κι αυτό γιατί δεν έχω δει ποτέ θεατρική του παράσταση ούτε έχω δει ποτέ ολοκληρωμένη την εκπομπή του – μόνο αποσπάσματα. Από το Just The 2 Of Us που τον έχω δει μόνο, μου έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ εργατικός. Τώρα, αν δεν συμβαδίζω εγώ με την αισθητική του θεάτρου του είναι άλλο θέμα."

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Είναι ευνοημένη από το κανάλι της, όπως ευνοημένες ήταν κι άλλες παρουσιάστριες στο παρελθόν απλά ήταν πιο έξυπνες και έπαιρναν κάθε φορά λίγο από τον μπουφέ που άνοιξε μπροστά τους. Δεν ήταν έτοιμη να κάνει δική της εκπομπή, δεν παρακολουθεί τους συνεργάτες της όταν της μιλάνε."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !