Ελεονώρα Μελέτη: «Έδωσα συνέντευξη στον Λιάγκα και δεν την έπαιξε ποτέ»

0
Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό You και μιλά για την πρόσκληση να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τη συνέντευξη που δεν παίχτηκε ποτέ, και την πρόταση για παρουσίαση πρωινού μαγκαζίνο.
Πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να «πολιορκείται» από την Ελένη Μενεγάκη και την Τατίανα Στεφανίδου για να πάει ως καλεσμένη, ωστόσο η ίδια ξεκαθαρίζει ότι: «Η μόνη που με κάλεσε ήταν η Ελένη. Από το περιβάλλον της Τατιάνας δε με κάλεσαν. Δεν έχω ΠΟΤΕ δεχτεί πρόταση».
Και στη συνέχεια προσθέτει «Δεν μπορώ να πηγαίνω σε όλες τις εκπομπές, αλλά είχα δώσει πέρσι το Πάσχα αποκλειστική συνέντευξη 25 λεπτών στον Λιάγκα, όπου έλεγα τα ακατάληπτα τέρατα! Αλλά η συνέντευξη δεν έπαιξε ποτέ» και εξηγεί: «Εγώ έκανα αυτό που πίστευα, μίλησα σε μια εκπομπή που επειδή δεν είχα πάει, όφειλα να κρατήσω ισορροπίες και να εξυπηρετήσω όπως με έχουν εξυπηρετήσει. Εκείνοι έχασαν ατάκες! Τον περιποιήθηκα τον Γιώργο! Εμένα αν μου είχε δώσει συνέντευξη θα την είχα “ξεσκίσει”, θα την έπαιζα μέχρι και στους τίτλους της εκπομπής».
Σχετικά με τις πρωινές εκπομπές, επισημαίνει ότι δεν έχει σχηματίσει άποψη. «Και πέρυσι δεν τα είχα παρακολουθήσει και δεν θα ήθελα να μιλήσω αν δεν δω. Αλλά έχω συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή και είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και ευφυής. Είναι μοναδικός. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει», σημειώνει.
Όσο για το αν δέχτηκε πρόταση για να αναλάβει τα «ηνία» παρουσίασης μιας πρωινής εκπομπής, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει: «Δέχτηκα πολύ ωραίες προτάσεις και μένω σε αυτό! Καλό είναι να μη συζητάμε τι συζητήσαμε, αφού δεν το αποδεχτήκαμε».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !