Μάθετε τα πάντα για το "Εεεε"

0
Χωρίς τηλεοπτική εμπειρία, αλλά με αρκετά χιλιόμετρα στις πασαρέλες, ο Χρήστος Ανθόπουλος θα επιχειρήσει να φέρει τη βραδινή τηλεοπτική ανατροπή μέσα από το νέο late night show του Mega «Εεεε».

Ως έναν «παρουσιαστή άκαφτο από τα σκληρά φώτα της δημοσιότητας που έρχεται για να αναστατώσει καλεσμένους και τηλεοπτικό κοινό με μια εκπομπή λόγου διαφορετική από όλες τις άλλες», χαρακτηρίζει το δελτίο Τύπου του καναλιού τον οικοδεσπότη της νέας του βραδινής εκπομπής

Η αρχική ιδέα του «Εεεεε» γεννήθηκε πριν δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη από τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Κώστα Αμοιρίδη, τον σεναριογράφο του «Μάνα Χ Ουρανού» Γιώργο Φειδά και τον Χρήστο Ανθόπουλο.

Χρόνια φίλοι οι τρεις τους, είχαν ήδη συνεργαστεί στην παραγωγή διαφημιστικών. Το concept άρεσε στους υπεύθυνους του σταθμού, που έδωσαν το πράσινο φως για την υλοποίησή του.

Πρόκειται για μια εκπομπή έξω από τα τετριμμένα καθώς οι συνεντεύξεις των καλεσμένων θα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους ενώ θα απαγορεύονται οι κλισέ ερωτήσεις.

Στη νέα εκπομπή του Mega θα έχουν και οι τρεις την επιμέλεια της εκπομπής, σε σκηνοθεσία του Κώστα Αμοιρίδη.

Σκοπός του «Εεεεε» να παρουσιάζει συνεντεύξεις άνευ προηγουμένου από πρόσωπα της επικαιρότητας, με σκηνοθετική άποψη μακριά από τα συνηθισμένα καθώς τα γυρίσματα της εκπομπής γίνονται σε δρόμους, πλατείες, τροχόσπιτα, υπαίθριες καντίνες, εξοχικά κέντρα, ορεινά καταφύγια ακόμη και σε παραθαλάσσιες ντισκοτέκ.

Κάθε εκπομπή θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις τριών προσκεκλημένων χωρίς ερωτήσεις για νέα θεατρικά σχέδια, προηγούμενες τηλεοπτικές επιτυχίες, ανεκπλήρωτους έρωτες και όσα κοινότυπα ακούμε τα τελευταία χρόνια στη late night ζώνη.


ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !