Μαστοράκης για Σεφερλή: «Ο βασιλιάς της σάχλας, σαν φτηνός παστουρμάς...»

3
Ό,τι σαχλό και τριτοκλασάτο υπήρχε, στην υπηρεσία της θεαματικότητας που ελπίζω οι ελιτιστές (sic) Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας να απολαμβάνουν με ηδονή, καθώς η σάχλα στάζει πάνω στο λογότυπο το νέκταρ της διαφημιστικής πίτας. Και μην με παρεξηγείτε, ο Σεφερλής είναι ταλεντάρα. Όμως και το Mega δεν του πάει και στο πρωϊνό πέφτει βαρύς σαν φτηνός, ξινισμένος παστουρμάς σε χαλασμένα αβγά μάτια. Καλή ιδέα το λογότυπο να λέει Rega; Υ.Γ. Άσε που βάρβαρη επιθεώρηση το Mega έχει κάθε βράδυ στις 8».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω πως όλη αυτή η (δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη) επίθεση στον Σεφερλή μόνο καλό του κάνει. Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγουρα ο Σεφερλης δεν ειναι αποδεκτος απο ολους και αρεστος σε ολους, αλλα να ακους ατακες τυπου " ξινισμένος παστουρμάς" απο ανθρωπους που φερνουν ξανα στην τηλεοραση ξινισμενες, μπαγιατικες ιδεες με ψευτικα χειροκροτηματα, πρασινα μπαλακια στα χερια και συνεντευξεις "ΑΡΓΑ" το βραδυ με σημα καταλληλοτητας "Χ"... ειναι λιγο υπερβολικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να υπενθυμίσω ότι ο σεφερλής έχει δεχτεί πόλεμο από την αρχή και όταν είχε πάρει το δελφινάριο......εμένα μαρεσει το χιούμορ του . και δεν είναι τυχαίο ότι γεμίζει όλο το καλοκαίρι το θέατρο του όλες της ημέρες ....συμφωνώ με τον πασχάλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !