Η προχειρότητα του περσινού δελτίου του STAR… δεν υπάρχει πια!

Χρήστος Αϊβαλιώτης
4

Η «στροφή» στην ενημέρωση που έκανε πέρσι το STARήταν τόσο απότομη που το κανάλι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί πλήρως. Όμως η τηλεθέαση του ανανεωμένου δελτίου του… πήγε πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης!

Έτσι φέτος τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς σκέφτηκαν ότι πρέπει να επενδύσουν ακόμα πιο πολύ στο δελτίο, να κάνουν και οπτικές αλλαγές, για να μην «συνδέει» ο τηλεθεατής το ενημερωτικό δελτίο του σήμερα με το lifestyle δελτίο του παρελθόντος!

Το δελτίο ανανεώθηκε, (όπως και η Μάρα Ζαχαρέα !) με νέα σκηνικά, με νέα λογότυπα που θυμίζουν πολύ το δελτίο του ALPHA! Εκτός αυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου πλέον δεν βγαίνει σε παράθυρο να μιλήσει (λες και είναι ο φτωχός συγγενής) αλλά βρίσκεται στο στούντιο μαζί με την παρουσιάστρια.

Μικρές αλλαγές που σίγουρα θα δώσουν μεγάλη «ώθηση» στο δελτίο που προβλέπεται να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις στους πίνακες της AGB!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τη real news ποσες φορες τη διαφημισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθε δευτερα ο χατζηνικολαου εβγαινε απο το στουντιο γιατι μετα ειχε την εκπομπη.Σημερα δε μπορουσε να μην ειναι στο στουντιο στη πρεμιερα του δελτιου.Ο Τραγκας γνωριζουμε γιατι δεν ξεκινησε τελικα?Σημερα ηταν να κανει πρεμιερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και την προηγούμενη χρονιά ήταν στο στούντιο ο Χατζηνικολάου την ημέρα της πρεμιέρας, καθώς και σε κάποια από τα πρώτα δελτία, ή και μέσα στην χρονιά σε μέρες που "έπαιζαν" σημαντικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πέρσι στην πρεμιέρα εκεί ήταν ο Νίκος αλλά κατά την διάρκεια της σεζόν έβγαινε και από τα γραφεία της εφημερίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !