Αννίτα.gr: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

1
Καμία σημασία δεν έχει αν άλλαξε τίτλο (στο περίπου) η εκπομπή της, αν το studio έγινε καλύτερο ή αν προσέθεσε συνεργάτες-δημοσιογράφους στο πάνελ. Τι και αν έλεγαν ότι θα αλλάξει concept η εκπομπή; Τι και αν νομίζαμε πώς θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό;
Η Αννίτα Πάνια όσο ταλαντούχα και ιδιαίτερη είναι, άλλα τόσο δυσπροσάρμοστη αποδεικνύεται στις αλλαγές. Δεν μπορεί να ανοίξει κουβέντα με τους συνεργάτες της, που σημειωτέον είναι εξαιρετικοί -ο Τάσος Θεοδωρόπουλος πραγματικός τηλεοπτικός δυναμίτης, αν αξιοποιηθεί σωστά- με αποτέλεσμα να τους αφήνει σε ρόλο απλού συμμετέχοντα. Την ίδια στιγμή η προσέγγιση στις συνεντεύξεις είτε πρόκειται για τον Μητροπόλιτη Άνθιμο είτε για τα δύο νέα παιδιά που έπεσαν θύμα των αναβολικών  παραμένει η ίδια χωρίς να προσθέτει κανένα στοιχείο διαφοροποίησης.
Αν δεν την ενδιαφέρει να αξιοποίησει τους συνεργάτες της ή να προσεγγίσει τους καλεσμένους της διαφορετικά, τότε καλώς πράττει. Άλλωστε, τα νούμερα και η αποδοχή μοιάζει να κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Οπότε πολύ κουβέντα για το τίποτα. Η Αννίτα είναι όπως είναι και πολύ δύσκολα μάλλον θα δώσει κάτι νέο και διαφορετικό. Όχι, ότι αυτο είναι και κακό κατ΄ανάγκη. Tα 20 χρόνια τηλεοπτικής της παρουσίας το αντίθετο καταδεικνύουν.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κανει δεν κανει καλη εκπομπη,ειναι δεν ειναι καλη ειναι η Αννιτα μας
    πανω κατω τα δια νουμερα θα βγαζει φετος
    εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου φετος αυτο που ειδα μου φανηκε κακογουστια προχειροδουλεια γεια ακριβεια.Περιμενα να εχει αρκετα θεματα επαρχιας αλλα δεν το ειδα οσο για τις συνεντευξεις ειχαν κατι το ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !