Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Face2Face του Tvnea: "Στεναχωριόμαστε που χάνουμε το Νίκο"!

Λευτέρης Προβιάς
2
Παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός αλλά πάνω απ'όλα σύζυγος και μητέρα δύο πανέμορφων μικρών κοριτσιών, της Νάγιας και της Μαίρης, όπως θα ονομαστούν την Κυριακή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τρέχει έναν καθημερινό μαραθώνιο προκειμένου να τα προλάβει όλα, όμως δε χάνει ποτέ το χαμόγελό της και τα καταφέρνει όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Λίγες μόνο ώρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπή της, "Happy Day", η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε λίγο χρόνο να μιλήσει στο Face2face του Tvnea για την εκπομπή, το ραδιόφωνο, τη νέα σεζόν και τα παιδιά της!


-Το καλοκαίρι ήταν πολύ σύντομο για εσάς. Προλάβατε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας; 
-"Με δύο μωρά δεν ξεκουράζεσαι, γιατί έχουν όλη την ώρα ανάγκη τη μαμά τους. Το ότι άλλαξα παραστάσεις, το ότι κοιμήθηκα παραπάνω το πρωί και το ότι χόρτασα τον άντρα μου τον οποίο δε βλέπω πολύ όταν είμαστε σε ρυθμούς δουλειάς στην Αθήνα, αυτό και μόνο με έκανε να νιώσω πολύ ξεκούραστη." 


-Το συνηθίσατε το πρωινό ξύπνημα; 
-"Το πρωινό ξύπνημα το έχω συνηθίσει γιατί εκ των πραγμάτων, όταν έχει δύο παιδάκια, ξυπνάς νωρίς. Αλλά γι'αυτή την εκπομπή ξυπνάμε πιο νωρίς και απ'τις μανούλες όμως! (γέλια) Κι εγώ ξυπνούσα 7:00-7:30 για τα παιδάκια μου αλλά για την εκπομπή ξυπνάω 6:00! Είναι λίγο βάρβαρη ώρα, δεν θα πω ψέματα. Αλλά όταν ξυπνάς και ο προορισμός σου είναι μια δουλειά που αγαπάς και που περνάς καλά τότε πηγαίνεις με χαμόγελο και όλα κυλάνε όπως πρέπει." 


-Χθες επέστρεψε στις οθόνες μας το "Happy Day" μέσα από τον Alpha, αλλά με νέα σύνθεση. Πως νιώθετε για την αντικατάσταση του Νίκου Αναδιώτη από τον Κώστα Φραγκολιά; 
-"Όταν κλείνει ένας κύκλος, και όταν αυτός ο κύκλος είναι κύκλος φιλίας και καλής συνεργασίας, υπάρχουν πάντα ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα στεναχωριόμαστε που χάνουμε το Νίκο, έγινε όλο πολύ γρήγορα και αιφνιδιαστικά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι αποχαιρετηστήκαμε πολύ όμορφα, πολύ γλυκά. Είχε αρκετή δόση χιούμορ όλη αυτή η τελετή παράδοσης-παραλαβής. Θέλω να ευχηθώ στον Κώστα Φραγκολιά, το νέο μέλος της παρέας μας, καλή επιτυχία! Είναι ένα πολύ καλό παιδί και έχω την αίσθηση ότι θα δέσει η παρέα και μ'αυτόν." 


-Υπήρχε άγχος στην πρεμιέρα; 
-"Το γεγονός ότι δε λείπαμε και πάρα πολύ καιρό από τους δέκτες μας έκανε λίγο πιο ήρεμους και χαλαρούς. Είχαμε ένα άγχος επειδή είμαστε νέα σύνθεση και θέλαμε η καινούργια παρέα να αρέσει και στον κόσμο. Επειδή, όμως, όλο γίνεται πολύ πρωί δεν έχει προλάβει να ξυπνήσεις, να το συνειδητοποιήσεις και να αγχωθείς οπότε μένεις στα θετικά συναισθήματα. Κύλησε πολύ όμορφα η πρεμιέρα." 


-Τι καινούργιο να περιμένουμε φέτος από την εκπομπή; 
-"Προς το παρόν θέλουμε να δέσει η καινούργια παρέα! Από εκεί και πέρα σίγουρα έχουμε καινούργιες ιδέες και κάποιες καινούργιες στήλες. Επειδή, όμως η εκπομπή, δεν είναι και πολύ καιρό στον αέρα, γύρω στους 4 με 5 μήνες, δε θεωρώ ότι το προϊόν έχει κουράσει. Οπότε η βασική συνταγή παραμένει ίδια."


-Την περιμένατε την επιτυχία της εκπομπής;
-"Ποτέ δεν πρέπει να περιμένεις ή να απορρίπτεις κάτι, δεν πρέπει να θεωρείς κάτι δεδομένο ή αδύνατο. Όταν ξεκινούσα την εκπομπή ήμουν γεμάτη θετικά συναισθήματα, είχα την ελπίδα και ήθελα πάρα πολύ να πετύχει η εκπομπή. Η ανταπόκριση του κοινού που υπήρξε με έκανε πολύ ευτυχισμένη και ικανοποιημένη. Δε μπορώ όμως να σου πω ότι πριν ξεκινήσουμε περίμενα η εκπομπή να χτυπήσει τόσο υψηλά νούμερα. Το θεωρώ υπεροπτικό το να θεωρείς ότι με το που βγεις θα κάνεις νούμερα ρεκόρ." 


-Φέτος, έχετε νέο αντίπαλο απέναντι με παρόμοια θεματολογία, τη Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε. Πως νιώθετε γι'αυτό; 
-"Θεωρώ ότι ο ανταγωνισμός μας κάνει όλους πάντα καλύτερους και μιλάω τόσο για τη δική μας εκπομπή όσο και τις εκπομπές των άλλων. Όταν παίζεις μόνος σου σε ένα γήπεδο είσαι πιο χαλαρός, αντιθέτως όταν έχεις αντίπαλο είσαι σε εγρήγορση. Με τη Χριστίνα έχουμε ξαναβρεθεί απέναντι, στη μεσημεριανή ζώνη όταν εγώ ήμουν στο Alter κι εκείνη στο Star. Θεωρώ ότι ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί κι από εκεί και πέρα ο κόσμος ανταποκρίνεται. Της εύχομαι καλή επιτυχία!" 


-Πως βλέπετε τα πράγματα πλέον στην τηλεόραση; 
-"Δε σου κρύβω ότι βλέπω μια αισιοδοξία στο χώρο μετά από πολλά χρόνια. Κι αυτό γιατί έχουν ανοίξει πολλές νέες θέσεις εργασίας είτε αυτό είναι παραγωγή νέων εκπομπών, σήριαλ, δημιουργία νέων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, νέων εφημερίδων και περιοδικών. Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο κρίσης όπου το ένα μέσο έκλεινε μετά το άλλο και η μία εκπομπή ή παραγωγή διακοπτόταν η μία μετά την άλλη, βλέπουμε και πάλι μια άνθιση. Αυτό σίγουρα μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους!" 


-Σας ακούμε καθημερινά και ραδιοφωνικά μέσα από τη συχνότητα του Ρυθμού 949. 
-"Είναι ο τρίτος μου χρόνο στο Ρυθμό και έχω ξανακάνει και στο παρελθόν. Το ραδιόφωνο έχει μια άλλη μαγεία και αμεσότητα γιατί ο ακροατής σε ακούει από το αυτοκίνητο, το σπίτι ή του δουλειά του και δε μένει στην εικόνα σου αλλά μένει σε αυτό που έχεις να του πεις." 


-Ποιες είναι οι δικές σας μουσικές επιλογές; 
-"Εδώ στο Ρυθμό παίζουμε τις μεγάλες επιτυχίες του σήμερα. Εμένα μου αρέσουν και πιο lounge μουσικές, πιο ταξιδιάρικες. Είμαι λίγο απ'όλα! Ανάλογα τη φάση της ημέρας και τη στιγμή θα ακούσω και τη μεγάλη ελληνική επιτυχία που θα παίζει ο Ρυθμός αλλά μπορεί να βάλω και να ένα CD με lounge μουσική που θα με ταξιδέψει σε μια πιο χαλαρή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα." 


-Με τόσες ώρες στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο προλαβαίνετε να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο στις κόρες και το σύζυγό σας; 
-"Το να αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου είναι ένας από τους βασικούς μου στόχους. Ένα καλό με το "βάρβαρο" ωράριό μου είναι ότι τελειώνω νωρίς την εκπομπή και επιστρέφω σπίτι να δω τα παιδάκια μου. Το μεσημέρι που φεύγω για το ραδιόφωνο τα κορίτσια κοιμούνται και τις βλέπω πάλι μετά που επιστρέφω. 


-Την Κυριακή πρόκειται να γίνει και η βάπτιση των δύο κοριτσιών. Πως πάνε οι προετοιμασίες; 
-"Έχουν μείνει κάποια πράγματα που πιστεύω ότι θα γίνουν μέχρι τελευταία στιγμή. Το ότι υπήρχε το καλοκαίρι ενδιάμεσα δε μου άφησε και πολλά περιθώρια για να είμαι καλά προετοιμασμένη αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά!" 


-Γιατί αποφασίσατε να τις βαπτίσετε την ίδια μέρα; 
-"Εκ των πραγμάτων η μεγάλη μου κόρη έπρεπε να βαπτιστεί. Θέλαμε να την βαπτίσουμε πέρυσι αλλά ήμουν έγκυος και ήταν πολύ δύσκολο να τα συνδυάσουμε. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε μία γιορτή και για τις δύο. Αφού ούτως ή άλλως θα κάναμε μια βάπτιση σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι πολύ όμορφο και για τις δύο." 


-Εκτός από το "Happy Day" και την εκπομπή στο Ρυθμό να περιμένουμε και κάτι άλλο από εσάς αυτή τη σεζόν; 
-"Όχι. Ήδη θεωρώ ότι κάνω πολλά πράγματα δεδομένου ότι έχω δύο μωράκια. Πρώτο μου μέλημα είναι να είμαι καλή μανούλα, να είμαι κοντά στα παιδάκια μου κι από εκεί και πέρα να μπορώ να είμαι εντάξει και στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Όταν προσπαθείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα το ένα συμπαρασύρει το άλλο και κάτι δεν καταφέρνεις. Αυτά που κάνω είναι υπεραρκετά." 


Ευχαριστώ πολύ τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για αυτή τη συνέντευξη που μου παραχώρησε!

Λευτέρης Προβιάς



(Για οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου στην προσωπική σελίδα μου στο Facebook πατώντας εδώ, ή στο email μου: lefis66@gmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !