Η απάντηση της ΝΕΡΙΤ για την Eurovision: Θα συμμετέχουμε ή όχι;

Χρήστος Αϊβαλιώτης
2

Η ΝΕΡΙΤ σήμερα, με επίσημη ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει αν θα συμμετέχουμε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2015. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα γνωρίσουμε μετά τον Δεκέμβριο, όπου η ΝΕΡΙΤ θα ενταχθεί ή όχι στην EBU.

Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:

1. Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.

2. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

3. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η άποψή μου είναι να μην συμμετάσχουμε καθόλου στη EUROVISION. Τι νόημα έχει; Αφού είναι ένα ολοκληρο καρακιτσαριό η διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θελεται την δικη μου γνωμη πρεπει να συμετασχουμε και θα συμετασχουμε γιατι και περυσι τα ιδια πραγματα γινοντουσαν τετοια περιοδο αν θυμαστε απλα εγω πιστευω οτι αυτα ειναι τυπικα δηλαδη τον Δεκεμβριο θα δεχθει η ebu την αιτηση για ενταξη της Νεριτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !