ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ TVNEA

Και τα πρώτα «scripted reality» προγράμματα δεν βρήκαν μόνο εταιρία παραγωγής, αλλά έλαβαν και πράσινο φως για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρία παραγωγής Constantin Entertainment έλαβε χθες το βράδυ σε μία σύσκεψη μαμούθ το χρίσμα για δύο εκπομπές real-life με δραματοποιημένες σκηνές και σενάριο. 

Όπως αναφέρουν άνθρωποι της εταιρίας, το κανάλι κατέληξε στο «Όλα στην φόρα» (προσωρινός τίτλος του A Storm is Coming) που θα επικεντρώνεται στα κρυμμένα μυστικά απλών θνητών της διπλανής πόρτας. Όπως είχατε διαβάσει πρώτοι εδώ, οι υπεύθυνοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία συγκεκριμένα σήριαλ του είδους. Το κανάλι ήθελε να ακολουθήσει το μοτίβο «δοκιμαστικών μεταδόσεων» και ποσοτικών αναλύσεων. Θεώρησε ωστόσο σκόπιμο να εντάξει την εκπομπή που θα μπορούσε να απορροφήσει (ως προς την θεματική ενότητα και το περιεχόμενο) τις άλλες δύο.

Τα scripted reality που αναμένεται να αποτελέσουν την «νέα μόδα», εστιάζουν στις συγκινησιακά υπερφορτωμένες σκηνές και στην καταγραφή κοινωνικών φαινομένων. Στην κινηματογραφική καταγραφή συμμετέχουν κατ’ αποκλειστικότητα ηθοποιοί ή άνθρωποι κάθε ηλικίας που «ψοφάνε για την δημοσιότητα». 

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως για τις ανάγκες των αυτοτελών επεισοδίων / ιστοριών αναζητούνται «ερασιτέχνες ηθοποιοί» που μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210 6146367.

2 σχόλια:

Mister Sandman είπε...

Stay tuned. Μία συνέντευξη που έχει δοθεί, θα συζητηθεί και σίγουρα θα προκαλέσει (μόνο) αντιδράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Stin pragmatikotita eine sirial xamilwn prodiagrafwn.Aplws ta kamouflaroun vaftizontas ta "scripted reality"