Το UEFA Champions League: Σαχτάρ – ΑΕΚ (MEGA) βρέθηκε στην πρώτη θέση της prime time ζώνης με 19.8% στο δυναμικό κοινό. Ακολούθησε το «Μπαμπά Σ’ Αγαπώ» με 17.9%, ενώ το «Το Σόι Σου» (Ε) σημείωσε 15.1%.
Στη συνέχεια, η «Μία Γυναίκα» κατέγραψε 12.9% και ο «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» 11.3%. Το First Dates κινήθηκε στο 10.1%, ενώ το «Κρίνο και Αγκαθί» σημείωσε 9.5%. Κοντά σε αυτή την επίδοση βρέθηκε το Ντέρτι, με 9.1%.
Χαμηλότερα, το «Μπλε Ώρες» κατέγραψε 6.6%, ενώ «Ο Πύργος του Ντάουντον – Β’ Κύκλος» περιορίστηκε στο 0.8%, σημειώνοντας τη χαμηλότερη επίδοση ανάμεσα στα προγράμματα της συγκεκριμένης ζώνης.


ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com