Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κυριάρχησε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, σημειώνοντας 18,2% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το For You της Φαίης Σκορδά με 10,3%, ανεβάζοντας στροφές στη δεύτερη εκπομπή του.
Το MEGA Non Stop κατέγραψε 7,2%, ενώ το Ρεπορτάζ στις 10 σημείωσε 4,6%. Το «Καλημέρα είπαμε;» συγκέντρωσε 2,7% και η εκπομπή Μια Ελλάδα, Παρέα έκλεισε με 2,3%.


Η εκπομπή της Φαίης βλέπεται τόσο ευχάριστα,που δεν το περίμενα.Ειναι γεμάτη, έχει σφιχτή ροή,δεν κουράζει καθόλου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυτυχως ανεβηκε το For You.. πολυ ωραια εκπομπη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια χαρά είναι τα νούμερα δεδομένου του καναλιού και ότι πλέον 10 κάνουν ελάχιστες εκπομπές. Ο Νάσος άραγε θα το σχολιάσει ως αποτυχημένο πάλι;
ΑπάντησηΔιαγραφήMια χαρά νούμερα έκανε η Φαίη. Νομίζω έπιασε το στόχο που έθεσε το κανάλι. Διψήφιο γενικό και νεανικό και 2η θέση. Τώρα το ζητούμενο να σταθεροποιηθεί σε αυτά και να χτίσει σιγά σιγά τη ζώνη.
ΑπάντησηΔιαγραφή