Από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.30, το «Weekend Live», η αγαπημένη infotainment εκπομπή του ΣΚΑΪ, επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη σεζόν.
Οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Πανόπουλος και Μάρτζυ Λαζάρου, με χιούμορ και άποψη, παρουσιάζουν όλα όσα μας αφορούν.
Φέτος, το «Weekend Live» διατηρεί τον γρήγορο ρυθμό του και ταυτόχρονα εξελίσσεται: με πλούσιο ελεύθερο και κοινωνικό ρεπορτάζ για τα ζητήματα της καθημερινότητας, συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με την ελληνική περιφέρεια, αλλά και διεισδυτική ματιά στις σημαντικότερες εξελίξεις γύρω από τα διεθνή θέματα. Ακόμη, ενδιαφέροντες άνθρωποι θα μοιράζονται στην κάμερα της εκπομπής ξεχωριστές ιστορίες από τη ζωή τους.
Η πιο σύγχρονη εκδοχή του infotainment έρχεται ζωντανά στις οθόνες μας από δύο έμπειρους δημοσιογράφους που έχουν πολλά να πουν… κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.30, στον ΣΚΑΪ!
«WEEKEND LIVE»
Με τον Δημήτρη Πανόπουλο και τη Μάρτζυ Λαζάρου
Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.30

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com