Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 06:00, το «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τον Βασίλη Χιώτη και τον Άκη Παυλόπουλο.
Με τη μακρόχρονη διαδρομή της εκπομπής ως ισχυρή βάση, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση με ουσιαστικό ρεπορτάζ, άμεσο λόγο και καθαρή ματιά στην επικαιρότητα.
Πολιτική, οικονομία, κοινωνία και διεθνή θέματα, ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές πληροφορίες και ανάλυση.
Κάθε πρωί, η έμπειρη δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα της εκπομπής θα καταγράφει όσα συμβαίνουν, θα εξηγεί τι σημαίνουν και θα αναδεικνύει όσα επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
«Καλημέρα Ελλάδα» - κάθε μέρα στη ζωή σου.
Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 06:00, στον ΑΝΤ1.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρχισυνταξία: Γεωργία Λινάρδου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λαμπρόπουλος
Βοηθοί Αρχισυντάκτες: Ναταλία Πολυχρονιάδου, Δώρα Γεωργιάδη


Τα χιουμοριστικά βιντεακια δεν τους έκαναν καλό. Σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά και όχι άδικα αφού μιλάμε για ενημερωτική εκπομπή. Για να δούμε αν θα επηρεάσουν τα νούμερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχεις δει εσύ τρέιλερ εκπομπής,να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό μια ως προς τα νούμερα,είτε θετικά είτε όχι; Γελάμε...
ΔιαγραφήΞέρετε πότε αρχίζουν οι υπόλοιπες; Λιάγκας,Κουσουλός κ.λπ., στις 14 αυτοί;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστά αντανακλαστικά να βγει νωρίτερα από τα άλλα προγράμματα του σταθμού. Συνήθως το έβγαζαν μαζί με το Πρωινό.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό το καινούριο τρέιλερ που είναι στο στούντιο όμως, τεράστια απογοήτευση. Καμία αλλαγή στην εικόνα και στο στήσιμο του σταθμού. Ολο το πρόγραμμα μοιάζει γερασμένο - ειδικά με μη νεανικά πρόσωπα γίνεται ακόμα χειρότερο. Ελπίζω να φτιαχτεί μέχρι την πρεμιέρα.
Δεν είναι το τελικό στούντιο της εκπομπής τους, βιάζεστε!
Διαγραφήανανεωμένο Καλημέρα Ελλάδα, ανανεωμένα ΑΝΤ1 NEWS
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι αυτό είναι μόνο η αρχή, η νέα εποχή στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού είναι εδώ, σε μία χρονιά που η ενημέρωση θα είναι πιο σημαντική από ποτέ