Ticker

10/recent/ticker-posts

Απογευματινή ζώνη: Στην κορυφή το “Deal” με εντυπωσιακά ποσοστά - Συνεχίζει χαμηλά η εκπομπή "Το Χουμε"...

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα του «Deal» στον Alpha από την απογευματινή ζώνη, καθώς το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης με 24,4%, ενώ σε επιμέρους τέταρτο άγγιξε ακόμη και το 26%.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησαν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» με 21,1%, ενώ το «Live News» στο Mega κατέγραψε 17%, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή δυναμική της ενημέρωσης.

Το τηλεπαιχνίδι «The Chase» στο Mega σημείωσε 15,4%, περνώντας μπροστά από τον «Τροχό της Τύχης» στο Star που έφτασε το 11,5%. Το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε στο 9,5%, ενώ το «19:00 Cash or Trash» στο Star κινήθηκε χαμηλότερα.

Το «5x5 Celebrity» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε 7,4%, με την ελληνική ταινία στον ΣΚΑΪ να ακολουθεί πολύ κοντά με 7,2%. Η εκπομπή «Διαχωρίζω τη Θέση μου» στον ΣΚΑΪ ανέβηκε στο 9,2%, ενώ το «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1 έκλεισε με 6,5%.

Στα χαμηλότερα στρώματα της κατάταξης, οι «Καθαρές Κουβέντες» στο Open σημείωσαν 3,2%, ενώ τελευταίο στη λίστα βρέθηκε το «Το 'Χουμε» στον ΣΚΑΪ με 2,1%.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΟΚ η εκπομπή του Τσουρού δε λέει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, παρά τη συζήτηση που γίνεται γι’ αυτή. Και που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι κακή σαν περιεχόμενο, ίσως ο συνδυασμός μη συμπαθούς κεντρικού παρουσιαστή και καναλιού είναι το πρόβλημα. Για τα πολύ χαμηλά ποσοστά του OPEN όμως με Πάτρα, Χαριτάτο, κλπ γιατί δε μιλάει κανένας; Θεωρούνται μικρότερα ονόματα από τον Τσουρό, παρά την μεγάλη τους πορεία στο χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com