
Στην κορυφή της τηλεθέασης για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του Alpha, κατακτώντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 13,6%.
Στη δεύτερη θέση ακολούθησε το «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο σημείωσε 11,8%, διατηρώντας σταθερά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Την τρίτη θέση κατέλαβαν «Οι Δεκατιανοί» με ποσοστό 8,1%, ενώ το «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1 κινήθηκε στο 7,3%.
Πιο χαμηλά στις προτιμήσεις του κοινού βρέθηκε το «Ραντεβού το ΣουΚού», που σημείωσε 3,1%, ενώ η εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» έκλεισε την κατάταξη με 2,7% στο δυναμικό κοινό.
Η μάχη της πρωινής ψυχαγωγίας του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται με έντονο ανταγωνισμό, καθώς οι τηλεθεατές δείχνουν να επιβραβεύουν σταθερά τις εκπομπές με ενημερωτικό χαρακτήρα και άμεση επαφή με την επικαιρότητα.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com