Ticker

10/recent/ticker-posts

Ακόμα μια δραματική σειρά στον ALPHA κάνει πρεμιερα - Το «Nα με λες μαμά» απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο




Η καρδιά επιλέγει ποιον θα πει παιδί της! Το «Nα με λες μαμά», η νέα κοινωνική δραματική σειρά του Alpha, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 με διπλό επεισόδιο! Έχοντας σαν όχημα το πολύ καυτό θέμα της παιδικής κακοποίησης, η σειρά λέει τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας που ανταποκρίνεται στις σιωπηλές κραυγές για βοήθεια ενός κακοποιημένου κοριτσιού και ταυτόχρονα εστιάζει στο συγκινητικό θέμα των σχέσεων μητέρας-κόρης. Όμως, παρά το βάρος της συγκεκριμένης θεματικής, ο πυρήνας αυτής της καθηλωτικής δραματικής σειράς είναι η «αγάπη».


Η Ξένια Στασινού έχει περάσει την παιδική της ηλικία σε ορφανοτροφείο και το μόνο που θυμάται από τη βιολογική της μητέρας είναι τα χέρια της καθώς την άφηνε στο ίδρυμα. Όταν συναντάει την Ιωάννα, ένα χαρούμενο 8χρονο κοριτσάκι, παρατηρεί μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της, μέχρι που τελικά μαθαίνει από τους γείτονες της ότι κακοποιείται από τη μητέρα της και τον φίλο της. Τη συγκλονιστική στιγμή που βρίσκει την αθώα αυτή μικρή ψυχή παρατημένη κυριολεκτικά στα σκουπίδια, αποφασίζει να την απαγάγει, να τη μεγαλώσει σαν δικό της παιδί και να της προσφέρει την προστασία, τη θαλπωρή και την αγάπη που τόσο της έχουν λείψει. Μαζί εγκαταλείπουν το χωριό στο οποίο μένουν και ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι. Ένα ταξίδι που σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη μιας καινούριας ζωής και ενός αέναου κυνηγητού. Ένα ταξίδι ζωής, όταν η αγάπη γίνεται καταφύγιο και προορισμός.

Θα καταφέρει η Ξένια να προσφέρει στην Ιωάννα τη φροντίδα και την αγάπη που της αξίζει; Θα μπορέσει να ξεπεράσει κοινωνικά αλλά και νομικά εμπόδια; Και πού θα οδηγήσει αυτό το «ταξίδι» και την ίδια την Ξένια; Σε ποιες προσωπικές αποκαλύψεις;


Ένα κακοποιημένο κορίτσι , μια γυναίκα, ένα συγκλονιστικό ταξίδι μητρικής αγάπης.

Μια σειρά που ξεπερνά τα όρια και αγγίζει την καρδιά!

Μη χάσετε απόψε στις 21:00 το διπλό επεισόδιο

Επεισόδιο 1

Η Ξένια, γόνος μιας πλούσιας οικογένειας των Αθηνών, με την οποία όμως έχει αραιές και τυπικές πλέον επαφές, είναι ορνιθολόγος στον υγροβιότοπο του Αμβρακικού. Σε μια επίσκεψη ενός σχολείου από την Άρτα εκεί, θα γνωρίσει την 8χρονη Ιωάννα, ένα χαρούμενο και πανέξυπνο κορίτσι, και μια αναπάντεχη έλξη θα γεννηθεί ανάμεσά τους. Σύντομα όμως η Ξένια θα καταλάβει πως το παιδί κακοποιείται από τη μητέρα και τον πατριό του. Συγκλονισμένη από την ανακάλυψή της, θα προσπαθήσει να καταγγείλει το γεγονός, αλλά οι πόρτες που θα συναντήσει θα είναι όλες κλειστές. Εντωμεταξύ, μετά από έναν έντονο καυγά της μικρής με την οικογένειά της, η Ιωάννα θα υποστεί μια απάνθρωπη τιμωρία για ακόμη μια φορά. Κι εκεί είναι που η Ξένια θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον τρόπο μπορεί να σώσει αυτό το παιδί απ’ όσα υφίσταται.


Επεισόδιο 2

Η Ξένια και η Ιωάννα ξεκινούν το ταξίδι τους, αγνοώντας πως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την εξαφάνιση της μικρής. Η άφιξή τους στην Αθήνα σημαδεύεται από δύο απρόσμενα γεγονότα που θα φέρουν την Ξένια σε κατάσταση απελπισίας. Παράλληλα, η Ελβίρα, συγκλονισμένη απ’ τα λόγια της κόρης της στο χθεσινό τους τηλεφώνημα, αναμετριέται με τα λάθη της, όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της βιολογικής μητέρας της Ξένιας, Αγγέλας. Η γυναίκα θα μοιραστεί μια τραγική είδηση μαζί της και θα την παρακαλέσει να της κάνει μία τεράστια χάρη. Η Ελβίρα, παρόλο που κλονίζεται απ’ όσα ακούει, θα αρνηθεί κατηγορηματικά και θα τη διώξει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Έξω όμως από την εταιρεία, μια συγκινητική έκπληξη περιμένει την Αγγέλα, που θα αλλάξει τις ζωές όλων από εδώ και πέρα.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Συγκλονιστικό σενάριο, μακάρι να έχει αποδοθεί και σωστά.Θα κάνει την έκπληξη πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έχεις δει το original που είναι εξαιρετικό η αντιγραφή δεν νομίζω να είναι τόσο συναρπαστική.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι αντιγραφή παιδιά. Ακούγεται πολύ άσχημα αυτό γιατί φαίνεται πως έχουν κλέψει το σενάριο χωρίς την άδεια αυτών που το σκέφτηκαν και το παρουσίασαν πρώτοι στην τηλεόραση. Είναι μεταφορά προσαρμοσμένη στα Ελληνικά δεδομένα, κάτι που επιτρέπεται είναι νόμιμο και συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.

      Διαγραφή
  2. Πολύ κλάμα ρε παιδί μου... αν ακολουθηθεί το ξένο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8 επεισοδια ειναι. μετα θα παιξει ο γιατρος στη θεση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους! Το περιμέναμε καιρό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σειρά από το συρτάρι. Ξενερώνω και μόνο που το ξέρω. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σειρά που δεν έπαιξε πέρσι λόγω του ότι η Κίτσου έπαιζε στον Ant1. Όπως γίνεται με τον Λεβεντογιάννη λάθος κατά την γνώμη μου φέτος.

      Διαγραφή
    2. 3.22 εκεί είναι η ουσία για σένα; Όντως κρίμα...

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com