Ο ΣΚΑΪ είναι πλέον ο νέος «σπιτονοικοκύρης» του The Voice στην Ελλάδα, καθώς εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα του μουσικού διαγωνισμού για τρία χρόνια, από το 2026 έως το 2029. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τη λήξη της συνεργασίας του Ατζούν Ιλιτζαλί και της AcunMedya με το διεθνές φορμάτ, που έμεινε χωρίς «στέγη».
Μόλις έγινε σαφές ότι τα δικαιώματα ήταν διαθέσιμα, ο ΣΚΑΪ κινήθηκε ταχύτατα για να τα εξασφαλίσει, προλαβαίνοντας πιθανές κινήσεις από ανταγωνιστικούς σταθμούς. Η συμφωνία με τα ITV Studios, που κατέχουν τα παγκόσμια δικαιώματα του The Voice, έχει ήδη ολοκληρωθεί και διασφαλίζει τη μετάδοση του show από τον σταθμό του Φαλήρου για μια τριετία.
Ο νέος κύκλος του talent show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, ολοκληρώνοντας έτσι την πολυετή πορεία του υπό την παραγωγή της AcunMedya.


2 Σχόλια
θα κάνει το voice χωρίς την εμπλοκή της Acun media;
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι.
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com