Στο τελευταίο Breakfast@Star, για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής το πρωινό της Παρασκευής.
Κατά τη διάρκεια του μουσικού του προγράμματος, μάλιστα, ο λαϊκός τραγουδιστής ζήτησε από την ορχήστρα να διακόψει λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Τη στιγμή που ο Λευτέρης Πανταζής ερμήνευε τους στίχους από το νέο του τραγούδι με τίτλο «Με είχες δεδομένο».
«Δεν μπορώ! Σταματήστε το, παρακαλώ. Σταματήστε το γιατί συγκινήθηκα πάρα πολύ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ» αναφώνησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής για να τον πλησιάσουν αμέσως οι δυο παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του STAR, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.
«Ε, συγκινήθηκα, τι να κάνω… Το αφιερώνω σ’ αυτούς που κατάλαβαν» υπογράμμισε ο Λευτέρης Πανταζής για να δώσει, αμέσως μετά, συνέχεια στο μουσικό του πρόγραμμα στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com