Τηλεοπτική «μετακόμιση» που κανείς δεν περίμενε φαίνεται πως ετοιμάζεται ενόψει της νέας σεζόν!
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η Ειρήνη Αρβανίτη αποχωρεί από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται με τη Ναταλία Γερμανού και εντάσσεται στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου.
Η έμπειρη δημοσιογράφος, μετά από τέσσερα χρόνια στην εκπομπή του Alpha, αλλάζει «στρατόπεδο» και θα βρεθεί στο Super Κατερίνα για να συνδράμει στο έργο του νέου αρχισυντάκτη της εκπομπής, ο οποίος αντικαθιστά τον Θέμη Μάλλη.
Παράλληλα, στην εκπομπή της Γερμανού δεν θα συνεχίσει ούτε η Ναταλία Αργυράκη, με τον αντικαταστάτη της να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Όσο για το πάνελ της Καινούργιου; Τίποτα δεν είναι οριστικό, καθώς πρόσωπα που θεωρούνταν εκτός συζήτησης, ίσως παραμείνουν τελικά.
Οι συζητήσεις συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως το φθινόπωρο θα βρει τις δύο εκπομπές ανανεωμένες και έτοιμες να πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης!


1 Σχόλια
Πολλά άτομα φεύγουν από την Ναταλία μήπως ισχύει αυτό που λένε για τον χαρακτήρα της
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com