Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατροπή! Μένει το Καλημέρα Ελλάδα σαν τίτλος στον ΑΝΤ1 - Τι ανακοινώθηκε;




Μετά από 34 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρέτησε επίσημα το «Καλημέρα Ελλάδα» – μια εκπομπή που ταυτίστηκε με το όνομά του και αποτέλεσε καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο εμβληματικός δημοσιογράφος, που συνδέθηκε όσο λίγοι με την πρωινή ενημέρωση και συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της τηλεοπτικής πραγματικότητας, περνά πλέον σε ένα νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο. Όπως ανακοινώθηκε κατά την παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού, ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει ενεργό και σημαντικό μέλος του ΑΝΤ1, ετοιμάζοντας μια νέα, εντελώς διαφορετική εκπομπή.

Παρά την αποχώρηση του Παπαδάκη από την πρωινή ζώνη, το ιστορικό «Καλημέρα Ελλάδα» δεν κατεβάζει ρολά. Ο τίτλος διατηρείται, επιβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου του σταθμού, Νίκος Χριστοφόρου, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το θέμα της νέας παρουσίας που θα αναλάβει την εκπομπή, καθώς - όπως δήλωσε - δεν είναι ακόμα η στιγμή για επίσημες ανακοινώσεις.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει, με φόντο την ιστορία και το βάρος της τηλεοπτικής του πορείας. Όμως, η αποχώρηση του Παπαδάκη από την καρέκλα του παρουσιαστή σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής – και ταυτόχρονα την αρχή μιας νέας.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν με τον ίδιο τίτλο. Αυτός ο τίτλος συνδέθηκε με Παπαδάκη καλώς ή κακώς. Ας πάνε παρακάτω εφόσον δεν θέλουν καθαρόαιμη ενημερωτική εκπομπή. Εκτός αν άλλαξαν γνώμη και θα κάνουν ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για καθαρόαιμη ενημέρωση 6-9 έχει κλειδώσει

      Διαγραφή
  2. Πολύ εύστοχη επιλογή! Ειδικά αν προχωρήσουν σε ένα ολικό lifting ΟΛΩΝ των γραφικών, τα οποία είναι εντελώς παλιομοδίτικα και θυμίζουν περιφερειακό κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως έκανε και το Star με το Breakfast@Star και ο ΑΝΤ1 για δεκαετίες με τον Πρωινό Καφέ. Έτσι πρέπει, στην Αμερική κάθε τίτλος αποτελεί brand για ένα κανάλι και αποτελεί μέχρι και μετοχή στο χρηματιστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά θα έπρεπε και η Τσολάκη να έχει κάποιον ιστορικό τίτλο του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα βλέπε Στούντιο με θέα ή Καλομελέτα κι Έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαθος κινηση επικοινωνιακα. Φορτωνει βαρος τον επομενο παρουσιαστη/ες και δεν αφηνει να γινει μεταβαση σε κατι πραγματικα νεο.

    Εκτος αν εχουν σκοπο να βγαζουν τον Παπαδακη μερα παρα μερα με link απο το σπιτι του και να σχολιαζει την επικαιροτητα. Μονο τοτε θα βγαζει νοημα. Αλλα και παλι θα προτιμουσα μια εντελως καινουργια νεα εποχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com