Ticker

10/recent/ticker-posts

Ποιες εκπομπές συνεχίζουν και ποιες κόβονται στην ΕΡΤ; - Όλο το ρεπορτάζ



Σε τροχιά ανανέωσης για την προσεχή σεζόν μπαίνουν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ. Τα Σαββατόβραδα αναμένεται να κρατήσουν την ίδια «συνταγή», καθώς ένα βήμα πριν από το «πράσινο φως» για νέο κύκλο επεισοδίων είναι η «Παρέα» με τον Γιώργο Κουβαρά.

Η εκπομπή βρέθηκε σε κρίσιμο σημείο πριν από περίπου δύο μήνες, οπότε στην ΕΡΤ υπήρξαν εισηγήσεις για ολοκλήρωση της «Παρέας». Τελικά, η παρεΐστικη εκπομπή του Γ. Κουβαρά, με ομάδα καλεσμένων και πολλή μουσική, διασώζεται και περνά αλώβητη στην προσεχή σεζόν. Σε ανάλογη τροχιά βρίσκονται και τα «Τετράγωνα των αστέρων» με τη Σμαράγδα Καρύδη.


Σύμφωνα με την Reallife, το τηλεπαιχνίδι δεν ικανοποίησε απόλυτα τους ιθύνοντες της ΕΡΤ, που έχουν ζητήσει να γίνουν κάποιες αλλαγές και να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στους «αστέρες» που μπαίνουν στα «τετράγωνα» με προσέγγιση μεγαλύτερων ονομάτων. Με ενίσχυση στο κομμάτι των αστέρων, τα «Τετράγωνα» με τη Σμ. Καρύδη οδεύουν σε έγκριση νέου κύκλου επεισοδίων. Σε αντίθετη τροχιά κινείται ο Ζερόμ Καλούτα, που έπειτα από περιήγηση δύο ετών… έφτασε στο τέλος της διαδρομής.

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Φτάσαμε» ολοκληρώνει τον κύκλο της σε λίγες εβδομάδες και δεν θα συνεχιστεί την προσεχή σεζόν. Ο Ζ. Καλούτα, που ήταν επιλογή της προηγούμενης διοίκησης και παρουσίασε δύο κύκλους της ταξιδιωτικής εκπομπής και τη Eurovision, μένει εκτός δημόσιας τηλεόρασης. Μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Ζ. Καλούτα, ταξιδιωτική εκπομπή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αναμένεται να αναλάβει η Ινα Ταράντου. Η δημοσιογράφος αποχώρησε από τη δημόσια τηλεόραση για να μεταπηδήσει στο Open πριν από δύο χρόνια και τώρα επιστρέφει. Ηδη συζητά μια εκπομπή ταξιδιών και περιηγήσεων ανά την Ελλάδα στα πρότυπα του «Η ζωή είναι αλλού» που παρουσίαζε στο παρελθόν. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν έπρεπε να συνεχίσουν τα τετράγωνα είναι το πιο βαρετό τηλεπαιχνίδι, έπρεπε να φέρουν το ένα εκατομμύριο γεν που ήταν στο mega ή ένα πάρει στόλο σαν το celebrity game night θα τεριαζε καλύτερα στην Σμαράγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά η Παρέα γιατί συνεχίζει όταν δεν ξεπέρασε το 2% στο νεανικό και το 6% στο σύνολο όλη τη χρόνια; Τόση προώθηση σε όλα τα site και τόσο δυνατά ονόματα του τραγουδιού και του θεάτρου και πάλι δεν πήγαινε.
    Την ώρα μάλιστα που ο Κουβαράς έχει ήδη άλλες δύο δικές του εκπομπές στο ERTNEWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com