Ticker

10/recent/ticker-posts

Το «Big Brother» επιστρέφει με νέο κύκλο από Σεπτέμβριο;




Η επιστροφή του «Big Brother» στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως δεν ήταν απλώς μια δοκιμαστική επιλογή για τη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά έχει εξελιχθεί σε σταθερό «χαρτί» για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο σταθμός του Φαλήρου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση ενός νέου κύκλου του ριάλιτι, ο οποίος ενδέχεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, χωρίς μεγάλο χρονικό διάστημα από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Η φετινή χρονιά, που φτάνει στο τέλος της με τον τελικό να προγραμματίζεται για την Κυριακή 27 Ιουλίου, παρουσίασε θετικά εμπορικά αποτελέσματα, ιδίως στο νεανικό κοινό. Το πρόσφατο live επεισόδιο της περασμένης Κυριακής σημείωσε ποσοστό 14,6% στο δυναμικό κοινό, με αξιοσημείωτη άνοδο στις γυναίκες ηλικίας 18 έως 34 ετών.

Τα συγκεκριμένα νούμερα τηλεθέασης έχουν αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των ιθυνόντων του σταθμού, οι οποίοι βλέπουν στο «Big Brother» μια ασφαλή επιλογή για σταθερή τηλεοπτική απόδοση. Οι προετοιμασίες για τον επόμενο κύκλο βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, ενώ γίνεται αναζήτηση νέων προσώπων και φρέσκων ιδεών για τον εμπλουτισμό του concept.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν στημένες οι αποχωρήσεις, θα είχε διπλάσια τηλεθέαση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού.
    Είναι εντυπωσιακό πως δεν έχουν πάρει το μήνυμα από άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις πως όταν τραβάς κάτι από τα μαλλιά, ξεχειλωνει.
    Την τελευταια φορά που το έκαναν αυτό, στο σαρβάιβορ, ο κυκλος έκλεισε με τηλεθεαση τελικού 3%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να το αφήσουν να ξεκουραστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν κάνει νούμερα την Κυριακή γιατί το βάλανε 11 με 2 τη νύχτα. Όσο ήταν στις 9 πάτωνε με μονοψήφια. Επίσης τα καθημερινά επεισόδια κάνουν διψήφιο γύρω στο 10-11 που είναι σχετικά μικρό αν σκεφτώ το ξεκατίνιασμα που πέφτει και την ώρα προβολής (χωρίς ανταγωνισμό). Αν δεν έχουν αντίστοιχα πρόσωπα στο νέο κύκλο, θα κάνουν 6-7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com