Ticker

10/recent/ticker-posts

«Γιατί ρε πατέρα;»: Μία κηδεία, τρία αδέρφια και τρία εκατομμύρια ευρώ. Τι μπορεί να πάει στραβά; - Η πρώτη ανάγνωση της νέας ανατρεπτικής κωμωδίας του ΑΝΤ1




Η πιο απρόβλεπτη κωμωδία μυστηρίου, έρχεται!

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων το καστ της νέας ανατρεπτικής κωμωδίας του ΑΝΤ1 «Γιατί ρε πατέρα;» συναντήθηκε στην GoldClass των VillageCinemas @ TheMallAthensγια την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, παρουσία του σκηνοθέτη, Γιάννη Παπαδάκου, και του σεναριογράφου, Αντώνη Ανδρή. 

Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα, οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του AΝΤ1έδωσαν ζωή στους ήρωες που θα ενσαρκώσουν, διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια και ξετυλίγοντας την πιο απρόβλεπτη κωμική και μυστηριώδη ιστορία!

Όταν το γνωστό ρεμάλι και νονός της νύχτας, Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, αφήνει πίσω του…το απόλυτο χάος. Η κληρονομιά του; Μία χαμένη βαλίτσα με τρία εκατομμύρια ευρώ και ένα κομμωτήριο. Ποιοι πληρώνουν τη νύφη;  Τα τρία ξεχασμένα τέκνα του Τσατσάνη, από τρεις διαφορετικούς γάμους, μία πρώην κουνιάδα, μία πρώην σύζυγος, μία νυν ερωμένη, ένας μανικιουρίστας και φυσικά το δεξί χέρι και συνεργάτης του στις βρωμοδουλειές του. 

Ο συνεργάτης του Τσατσάνη θέλει πίσω τα λεφτά. 
Τα τρία αδέρφια ορκίζονται ότι δεν έχουν ιδέα.
Κάποιος,όμως, λέει ψέματα… Το κυνηγητό για τα τρία εκατομμύρια ξεκινά… 
Μια κωμική περιπέτεια μυστηρίου, όπου η οικογένεια είναι το μεγαλύτερο αίνιγμα.
«Γιατί ρε πατέρα;»

Πρωταγωνιστούν:Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Θεανώ Κλάδη, Κωνσταντίνος Λιάρος, Νίκη Λάμη, Θάνος Μπίρκος, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Αμαλία Νίνου, Έλενα Μεγγρέλη, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Γαβριηλίδης.
Σενάριο: Αντώνης Ανδρής
Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Παραγωγοί: Πάνος Παπαχατζής, Κώστας Σάκκαρης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.










Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Θυμιζει Πλατανο, Μεσανυχτα και λιγο Bachelor, τελος παντων, περιμενουμε και θα δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ΑΝΤ1 (όπως και ο ALPHA) πολλές σειρές για του χρόνου. Έχουμε και λέμε:

    1 - ΣΕΡΡΕΣ (Σεζόν 2)
    2 - GRAND HOTEL (Σεζόν 2)
    3 - VIΠ: ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ (Σεζόν 2)
    4 - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ (Σεζόν 2 | 30 επεισόδια)
    5 - Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ (Σεζόν 1 | 70 επεισόδια)
    6 - ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ; (Σεζόν 1)
    7 - ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ (Σεζόν 1)
    8 - ΝΙΚΗ (Σεζόν 1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντ1 παίζει τα μισά να τα βάλει στον αντ1+

      Διαγραφή
  3. Οι Σέρρες θα είναι λίγα επεισόδια, οπότε ίσως μια φορά την εβδομάδα. Το ViΠ επίσης πιο λίγα επεισόδια, γιατί δεν ανανεώθηκε, απλά θα δείξει το στοκ (ίσως λογικά και πάλι Σάββατο στις 9). Τα υπόλοιπα κωμικά μπορεί να είναι εβδομαδιαία για Τέταρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com