Το MEGA συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και τον Απρίλιο, διατηρώντας σταθερά την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης και επιτυγχάνοντας παράλληλα ένα νέο ρεκόρ σεζόν στη μυθοπλασία.
Για έναν ακόμη μήνα, το τηλεοπτικό κοινό επιβράβευσε το πρόγραμμα του σταθμού, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην αξιόπιστη ενημέρωση, τη δυνατή μυθοπλασία και την προσεγμένη ψυχαγωγία.
Τον Απρίλιο, το MEGA διατήρησε την πρώτη θέση με μέσο μερίδιο 13,1% στο σύνολο του κοινού. Από την 1η Ιανουαρίου 2025, ο σταθμός παραμένειστην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολομε 13,2%όσο και σε επιμέρους ηλικιακά κοινά. Ενδεικτικά, στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάςτοMEGAπροηγήθηκεμεμέσο μερίδιο 12,1% καιστο δυναμικό κοινό 18-54.
Την πρώτη θέση διατήρησε το MEGA και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης τον Απρίλιο, όπου κατέγραψε μέσο μερίδιο 14,7% στο σύνολο του κοινού. Ο σταθμός συνέχισε έτσι να προηγείται του ανταγωνισμού στη συγκεκριμένη ζώνη από τον Ιανουάριο, τόσο στο σύνολο του κοινού με μέσο μερίδιο 14,5%, όσο και σε επιμέρους ηλικιακά κοινά. Ενδεικτικά, η primetime του σταθμούβρέθηκε στηνκορυφή στο πρώτο τετράμηνο του 2025 με μέσο μερίδιο 13%και στο δυναμικό κοινό 18-54.
Στην κορυφή το «Φως στο Τούνελ»
Η μακροβιότερη εκπομπή έρευνας με την Αγγελική Νικολούληπαραμένει η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή βράδυ. Το «Φως στο Τούνελ» συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία στην κορυφή, σημειώνοντας μέσο μερίδιο 21,6% στο γενικό σύνολο και καταγράφοντας εντυπωσιακή διαφορά από τον ανταγωνισμό, η οποία ξεπέρασε τις 12,3 μονάδες. Το «Τούνελ» κατέλαβε την πρώτη θέση και στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο μερίδιο 17,9%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 30,5%.
Πρωτιά για το «Buongiorno»
Η καθημερινή συντροφιά των τηλεθεατών, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται ως η πρόταση που ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες στην πρωινή ζώνη τη φετινή σεζόν. Το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών τον Απρίλιο και βρέθηκε στην κορυφή στη ζώνη μετάδοσής του με μέσο μερίδιο 12% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Μυθοπλασία που καταρρίπτει ρεκόρ τηλεθέασης
- Άγιος Παΐσιος -Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Η σειρά-φαινόμενο της φετινής σεζόν ολοκλήρωσε την πορεία της με ρεκόρ τηλεθέασης τον Απρίλιο. Η ιστορική- βιογραφική σειρά του MEGA αναδείχθηκε πρώτη τον μήνα που πέρασε, με μέσο μερίδιο 24,9% στο σύνολο και μέση τηλεθέαση που ξεπέρασε το 1.000.000 τηλεθεατές.
Ο «Άγιος Παΐσιος -Από τα Φάρασα στον Ουρανό» κατέκτησε την κορυφή και στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο μερίδιο 23,4%, ενώ σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 32,1%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς σημείωσε ρεκόρ σεζόν, καταγράφοντας 36,2% στο γενικό σύνολο και 33,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστική της σαρωτικής απήχησης ήταν η διαφορά από τον ανταγωνισμό στο μεγάλο φινάλε, η οποία ξεπέρασε τις 20 ποσοστιαίες μονάδες στο δυναμικό κοινό 18-54.
- «Η γη της ελιάς»: Η καθημερινή σειρά του MEGA διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην Δ’ σεζόν, γεγονός που μεταφράζεται σε πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της με μέσο μερίδιο 17,9% στογενικόσύνολο. Η διαφορά από τον ανταγωνισμό διαμορφώθηκε τον Απρίλιο σε τουλάχιστον 3,2 μονάδες. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά του MEGA κατέγραψε ποσοστό 26,4%.
Πρωταθλητής στις αθλητικές μεταδόσεις
Στον δρόμο προς τον τελικό του UEFA ChampionsLeague, αλλά και καθώς ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική σεζόν του ελληνικού πρωταθλήματος, το αθλητικό team του MEGA επιβεβαίωσε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το φίλαθλο κοινό.
Η μέση τηλεθέαση κατά τη μετάδοση των ντέρμπι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που προβλήθηκαν τον Απρίλιο άγγιξε το 17% στο γενικό σύνολο και το 15,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Την ίδια στιγμή, η εκπομπή «Super Μπάλα Live»αναδείχθηκε —με διαφορά—δημοφιλέστερη αθλητική εκπομπή της ελεύθερης τηλεόρασης, με μέσο μερίδιο 12,1% στο γενικό σύνολο. Ενδεικτικά, η δεύτερη κατά σειρά σε τηλεθέαση αθλητική εκπομπή τον Απρίλιο σημείωσε μόλις 6,3%.
2 Σχόλια
Το mega στην κορυφή στο σύνολο κοινού !!! Αν είχε μια δυνατή μεσημεριανή ζώνη και όχι την αχρείαστη αδιάφορη -μονοψήφια εκπομπή Πάμε Δαναη ( χίλιες φορές κλασικές επαναλήψεις ) και μια νυχτερινή late night προσεγμένη καθημερινή ζώνη που μαζί με το Τούνελ της Παρασκευής θα σάρωνε το κανάλι πιο πολύ !!! Θα πετούσε !!! Ο κ . Σουσουλας έχει μεγάλη ευθηνη για αυτές τις δυο ζώνες που το mega πέφτει σε μονοψήφια . Ας φτιάξει πρόγραμμα κορυφής παντού και να αφήσει τα ρουσφέτια που κάνει σε πρόσωπα-βύσματα που δεν έχουν τίποτα να δώσουν στο κανάλι , ούτε να το ανεβάσουν . Πάνω από όλα το καλό του καναλιού , και όχι προσωπικά συμφέροντα και εξυπηρετήσεις .
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπαπα τέτοια καούρα για την πρωτιά του συγκεκριμένου καναλιού ούτε τα στελέχη του...
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com