Ticker

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Λιάγκας για τη σκηνική παρουσία της Κλαυδίας: «Είναι σαν περίττωμα σκύλου»




Η Klavdia πραγματοποίησε χθες τη δεύτερη πρόβα της για τη Eurovision 2025 και φυσικά σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην πει τη γνώμη του στο Πρωινό.

«Εγώ περίμενα να δω κάτι καλύτερο και απογοητεύτηκα. Η φωνή της είναι συγκλονιστικά καλή, για μια φωνή ανώριμη, άγουρη, δεν είναι μια τραγουδίστρια 40-50 χρονών που έχει ώριμη φωνή. Εδώ τώρα έχουν βάλει έναν βράχο… Βράχο, βράχο τον καημό μου, σε μια τεράστια πίστα. Το μόνο εύρημα είναι ότι ο βράχος έχει από μέσα φωτάκια και το led από πίσω τον φωτίζει. Πετάνε τα πουλάκια, στις ταινίες led από πίσω βάζεις ότι θες… Το μαύρο στο μαύρο εδώ, δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει. Αυτό το τεράστιο μαύρο ρούχο στο μαύρο φόντο, χάνεται τελείως.

Η κοπέλα αυτή έχει ένα πρόσωπο που της το κάνετε πιο μικρό απ’ ότι είναι, γιατί της κάνετε τα μαλλιά πίσω με δύο τεράστια γυαλιά… Αυτό το χτένισμα για μένα είναι λάθος. Έχει μια απίστευτη φωνάρα, το πρόσωπό της είναι αγχωμένο και βγάζει μια ένταση. Αυτό που είδα χθες με απογοήτευσε ακόμα περισσότερο και γι’ αυτό παραμένουμε στην 22η θέση. Η κριτική μου δεν έχει να κάνει με την Klavdia, η κριτική που κάνω είναι σε άλλους ανθρώπους, στον Φωκά, που να είναι; Είναι ένας πεταμένος βράχος, μικρός για τέτοιο όγκο, είναι σαν περίττωμα σκύλου. Το βραχάκι αυτό σε μια τεράστια σκηνή μου κάνει σαν περίττωμα σκύλου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ντρέπομαι που το λεω αλλά θα συμφωνήσω εδω με τον Λιάγκα . Πολύ μαυρίλα στο ρούχο , κακό χτένισμα και ο βράχος τουλάχιστον άθλιος . Ας γίνει ανατροπή και πάμε καλά . Ποτε δεν ξέρεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει απολυτο δίκιο.Ο φωκας καταστραφηκε με τον Κοκλωνη.Κατεβασε το επιπεδο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια έλεγα και πέρσι για την Σαττι και μετά την παρακαλούσαν για συνέντευξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον κο. Λιάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com