Ticker

10/recent/ticker-posts

Πέτρος Κουσουλός: Προς ανανέωση συμβολαίου με το Open TV για τη σεζόν 2025-2026




Ο Πέτρος Κουσουλός, ένας από τους πιο δημοφιλείς και πετυχημένους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Open TV για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν του 2025. Ο δημοσιογράφος, με τις επιτυχημένες εκπομπές «Open Tώρα» και «Υποθέσεις», έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και ξεχωρίζοντας για την επαγγελματική του παρουσία.

Η τηλεοπτική του πορεία φέτος έχει εντυπωσιάσει τόσο το κοινό όσο και τους υπεύθυνους του Open TV, οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν περαιτέρω στη συνεργασία τους με τον Πέτρο Κουσουλό. Οι εκπομπές του καταγράφουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε τηλεθέαση, τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών, γεγονός που καθιστά τη συνέχιση της συνεργασίας τους απαραίτητη για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Το ραντεβού για την επίσημη ανανέωση του συμβολαίου του αναμένεται να γίνει μετά το Πάσχα του 2025, ενώ παράλληλα υπήρξαν και επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, η συμφωνία με το Open TV φαίνεται να παραμένει ισχυρή, με το μέλλον του Κουσουλού στον σταθμό να είναι σχεδόν σίγουρο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πέτρου Κουσουλού αποτελεί μια από τις πιο αναμενόμενες εξελίξεις στην τηλεοπτική βιομηχανία, καθώς ο δημοσιογράφος έχει αποδείξει πως είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και αγαπητές τηλεοπτικές προσωπικότητες.

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άξιος !!! Ο νικητής της φετινής χρονιάς είναι ο Πέτρος !!! Με υψηλά νούμερα σε όλα τα κοινά στο αδύναμο και ανύπαρκτο Open , κάνει τους αντιπάλους του να τρέμουν !!! Μάχιμος , ηθικός , πάντα με αποκλειστικό ρεπορτάζ και τολμηρή δημοσιογραφία , ανταμείβεται από το τηλεοπτικό κοινό !!! Μπράβο Πέτρο μας !!! Συνέχισε έτσι δυνατά !!!
Μεγάλο λάθος και θα τραβάνε τα μαλλιά τους τα ανταγωνιστικά κανάλια που δεν τον έκαναν μεταγραφή ! Ο Αντ1 που είναι ;;; Αποτυχία που δεν τον έκλεισε . (Ας χαίρεται την Τατιανα του )Ας έχουν στο προγράμματα τους αδιάφορες εκπομπές του 7% , δημοσιοσχετίστες και βύσματα . Δεν τους αξίζει να έχουν δημοσιογράφους με αξιοπρέπεια !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάω με την βεβαιότητα σου ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι βύσμα!!!
Τώρα για την αξιοπρέπεια και την ηθική και την τολμηρή δημοσιογραφία μόνο εσύ ξέρεις πού ακριβώς τις έχεις εντοπίσει αυτές τις αρετές γιατί οι υπόλοιποι δεν τις βλέπουμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα πρώτος στο χωριό πάρα τελευταίος στην πόλη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Του χρόνου δεν θα τα πάει τόσο καλά γιατί έρχεται η Τατιάνα στον ΑΝΤ1 και θα επιτρέψει στα μονοψήφια. Αν δεν υπήρχε η Μουρτζούκου, η εκπομπή του θα είχε κοπεί πριν τα Χριστούγεννα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εκπομπή του Πέτρου βγαίνει πρώτη σε τηλεθέαση . Επομένως την βλέπουν πολλοί τηλεθεατές που διακρίνουν πολλά προτερήματα στην δημοσιογραφία του . Πολλά θέματα του αστυνομικού , δικαστικού και κοινωνικού ρεπορτάζ ξεκίνησαν από την εκπομπή του και το δικό του πρωτογενές και αποκλειστικό ρεπορτάζ .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρώτη φορά που επιτυχία του OPEN δεν κλέβεται από τον ανταγωνισμό. Γενικά επειδή οι εκπομπές του θυμίζουν ΣΚΑΪ και NEW CHANNEL δεκαετίας '90 και ALTER δεκαετίας '00 δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα άλλο κανάλι πέρα από το τριτοτέταρτο OPEN.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η εκπομπή του ...Πέτρου (κλαίω) πηγαίνει καλά σε τηλεθέαση για τον ίδιο λόγο που πηγαίνουν καλά ο Ευαγγελάτος και ο Λιάγκας όταν παρουσιάζουν ανθρωποφαγία που ο κόσμος την λατρεύει.
Επομένως αδίκως παραμυθιάζεσαι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι λες και η Τατιάνα κάνει τα νούμερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Win - Win. Ούτε το OPEN μπορεί να ξαναβρεί τέτοια νούμερα ούτε θα έδινε εκπομπή στον Κουσουλό κάποιο άλλο σοβαρό κανάλι, για τον ίδιο λόγο που δεν έδωσαν και στον Φουρθιώτη: Καλά τα νούμερα αλλά αν πρέπει να γίνεις καραγκιόζης για να το πετύχεις άστο καλύτερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και η Τατιάνα μονοψήφια έκανε στον alpha και για αυτό κόπηκε η εκπομπή της και δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της . Ξεφορτώθηκε ο Alpha το παλτό και θα το πάρει όπως πάντα ο Ant1 .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εν έτη 2025 δεν παραμυθιάζεται κανένας . Αν δεν σου αρέσουν οι συγκεκριμένες εκπομπές που αναφέρεις μην τις βλέπεις . Παρακολούθησε δήθεν παρουσιάστριες που ξέρουν μόνο να λικνίζονται ,να τραγουδούν , χωρίς να μπορούν να πάρουν μια συνέντευξη , δεν τους καίγεται καρφί τι γίνετε γύρω τους , τι συμβενει στο κόσμο . Μειοψηφία είσαι . Εμείς οι περισσότεροι ,βάση στοιχείων της Nielsen , θελουμε μαχητική δημοσιογραφία και ενημέρωση .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
5:04 Κι όμως εν έτη 2025 βλέπω πολλούς που παραμυθιάζονται ότι τάχα ενημερώνονται βαφτίζοντας μάλιστα την ανθρωποφαγία και την κατινιά μαχητική δημοσιογραφία! Αλίμονο κι αν ξέρουν τι σημαίνει αυτή η καραμέλα!!
Και ποιος σου είπε εσένα ότι βλέπω τις παρουσιάστριες που λες; Οι οποίες στο κάτω κάτω δεν σου βαφτίζουν το ψάρι κρέας ότι δήθεν σου πουλάνε ποιότητα όπως ο κύριος που λατρεύεις να σε παραμυθιάζει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα πρόστιμα ποιος θα τα πληρώσει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραγκιοζης ο Κουσουλος ; Τι εκφράσεις είναι αυτές σήμερα από όλους μετά το Πάσχα ; Ε όχι ρε παιδιά . Τότε έτσι πρέπει να αποκαλούμε τους περισσότερους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης . Ευαγγελατος ; Λιάγκας ; Καινούργιου ; Κουτσελινη ; Χριστίδου ; Μικρούτσικος ; Παπανωτας ; Τσιμτσιλή ; Προτοσαλτε ; Νικολούλη ; κ.α Γιατί να χτυπάμε μόνο τον Κουσουλο ; Να μην υπάρχει ένας νέος , αμερόληπτος και μαχητικός δημοσιογράφος , να πέσουν όλοι αμέσως να τον λοιδορήσουν .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@7:36 Μα καραγκιόζηδες είναι και αυτοί που αναφέρεις και ο Κουσουλός και οποιοσδήποτε χάνει την αξιοπρέπεια του για να κάνει νούμερα. Άκου εκεί "μαχητικός" ......η διασταύρωση Ζήνας με Λιάγκα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ τα άλλα κανάλια με λιάγκες, σκορδές, καινούργιες, ευαγγελάτους, κουτσελίνιδες κλπ κλπ θυμίζουν CNN. Έχεις πλάκα χαχαχα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καινουριου, Χρηστιδου, Μαυραγανη, Χασαποπουλος, Μαγγιρα, Μουτσινας ηταν στο οπεν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα σοβαρα καναλια εχουν Λιαγκα, Ζηνα και Ευαγγελατο. Αχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι, ξέρω παιδιά. Ο παλιός ορθοδοξος ΣΚΑΪ (ο σημερινος ALPHA), το New Channel (βάλτε μαζί και το μετέπειτα βραχυβιο TEMPO), και το αείμνηστο ALTER. Τι μου θυμησατε βρε σαταναδες; Και ναι, δυστυχώς σε κάποιες από τις περιπτώσεις, που αναφέρετε, αγαπητοι 4:00 και 10:05, κατι θυμισαν κι αυτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η μάλλον για το πω λιανα αγαπητοί 4:00 και 10:05 θυμίζουν έντονα σε κάποια πραγματα, αυτές τις καταστάσεις.