Την επιστροφή του μέσω του ΣΚΑΪ ετοιμάζει το Big Brother το οποίο προς το παρόν παγώνει τα σχέδια του καναλιού για late night εκπομπές.
Όπως μεταφέρει η Realnews, το κανάλι του Φαλήρου σχεδίαζε αρχικά να βγάλει μέσα στην τρέχουσα σεζόν talk shows ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στη μεταμεσονύκτια ζώνη για να ζωντανέψει τη βραδινή παρουσία του.
Τα σχέδια αυτά ματαιώνονται λόγω του «Big Brother». Μετά τον προβληματισμό για τη ζώνη μετάδοσης του ριάλιτι εγκλεισμού, η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε ότι το «Big Brother» θα μεταδίδεται στις 23:00 με επεισόδια διάρκειας 60-70 λεπτών. Αν και στις 21:00 τα εμπορικά έσοδα είναι μεγαλύτερα, ωστόσο κρίθηκε ότι στις 23:00 είναι η πιο ενδεδειγμένη ζώνη για λόγους σήμανσης καταλληλότητας αλλά και μεγαλύτερης διαθεσιμότητας κοινού για τέτοιο περιεχόμενο.
Ο ΣΚΑΪ επιστρέφει παράλληλα και στη live μετάδοση, αξιοποιώντας το υβριδικό κανάλι του. Τα τεκταινόμενα στο «σπίτι» του «Big Brother» θα μεταδίδονται ζωντανά στο ΣΚΑΪ Hybrid 23 ώρες το 24ωρο.


13 Σχόλια
Χαχαχαχα !!!! Νομίζω μας τρολαρει ο Σκαι !!!! Μα πραγματικά πιστεύει ότι το big brother θα αναστήσει τη πραιμ ταιμ ζώνη του ;;;; Έχει ξεπεραστεί το συγκεκριμένο κονσεπτ , που δεν έχει αντικείμενο κανένα , απλώς μια απλή συγκατοίκηση . Και μπορεί πριν 25 χρόνια (!!!!!!) να έχει ενδιαφέρον τώρα ακούγεται τουλάχιστον αδιάφορο !!!! Γελάνε όλοι στα αντίπαλα κανάλια , ακόμη και στον ίδιο τον Σκαι βάζουν στοίχημα για τον Ζούλα ποσό θα μείνει μετά την αποτυχία .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤουλάχιστον αν το κάνουνε ας το βγάλουν σωστά παίρνοντας παράδειγμα από την γειτονική μας Αλβανία. Το BIG BROTHER VIP ALBANIA αποτελεί σημείο αναφοράς επιτυχημένου επαναλανσαρίσματος reality για πολλές χώρες καθώς την τελευταία 5ετία τραβάει απίστευτη προσοχή και κάνει τρελές θεάσεις.
ΑπάντησηΔιαγραφήΎστερα από μια περίοδο στις αρχές του 2010 που το παιχνίδι εκεί είχε παλιώσει, ακολουθώντας την κλασική συνταγή, το 2020 παραγωγή και κανάλι έκαναν την VIP εκδοχή με 35 άτομα καστ τη σεζόν (6 μήνες διάρκεια) μέσα σε αυτούς celebrities του instagram και του tiktok, όλες οι προσωπικότητες εντελώς διαφορετικές η μία από την άλλη, έναν παρουσιαστή που παίρνει στο θέση στο κάθε τι (καθόλου αντικειμενικό με προτιμήσεις μεταξύ των διαγωνιζομένων), 24 live με τα πάντα μέσα και έντονους διαπληκτισμούς, καθαρή εικόνα και ένα πλατό υπερπαραγωγή.
Μάλιστα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα μέσω youtube, φτάνοντας κάθε βράδυ μέχρι και 35 εκατομμύρια προβολές, και υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες για να μπορούν να το δουν όλοι μιας και έχει κοινό από όλο τον κόσμο όπως φαίνεται στα σχόλια. Μάλιστα πολλές χώρες "αντιγράφουν" τη συνταγή της Αλβανίας όπως κάνει από το 2022 η Ιταλία (BB VIP ITALIA), ανασταίνοντας αυτό το παλιακό reality.
Αντίθετα, σε Αμερική και Αυστραλία ακολουθούν 25 χρόνια την ίδια συνταγή με τα ratings μέτρια ως κακά ενώ η Ολλανδία (που δημιούργησε το concept) το έχει σταματήσει από το 2006 μιας και έκανε χείριστα ποσοστά τηλεθέασης.
Ή αυτό που έχει γίνει Viral με τον Μοντόγια που είδε την γκόμενά του να τον απατάει live. Κάνε εικόνα τον Πορτοσάλτε να παίξει τέτοιο πράγμα στον σκαι.
ΔιαγραφήΑυτό με τον Montoya είναι το Temptation Island, δηλαδή παραλλαγή του Love Island.
ΔιαγραφήΣτην Ελλάδα είχε παίξει ως Game of love στον ΑΝΤ1 το 2018 με ζευγάρια και singles που έμπλεξαν μεταξύ τους ως δοκιμασίες αλλά δεν πέτυχε τότε.
Το Big Brother VIP Albania τα τελευταία χρόνια είναι όντως πολύ δυνατό, η επιτομή του σύγχρονου reality. Γι' αυτό άλλωστε ο Acun στην μόνη χώρα των Βαλκανίων που δεν κατάφερε να πουλήσει παραγωγές είναι η Αλβανία μιας και εκεί κάνουν 2-3 reality πολύ πιο επιτυχημένα από τον Acun.
ΔιαγραφήΕλπιζω μονο να μην βαλουν τιποτα celebrities απ τα lidl δηλαδη ψωναρες δηθεν διασημοτητες των social media.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕδώ πήγε άπατο το BIG MOTHER 2005 με την Τατιάνα, με μαμάδες και παιδιά που μένανε στο ίδιο δωμάτιο και μαλώνανε όλη μέρα οι μαμάδες μεταξύ τους. Για την ακρίβεια έκανε 18%, που ο ΑΝΤ1 θεωρούσε κακό για πρόγραμμά του τότε, και την 5η εβδομάδα έδιωξε όλες τις μαμάδες από το σπίτι και έβαλε μέσα νέους παίκτες και μία γνωστή πολυσυζητημένη trans η οποία αναστάτωσε το σπίτι και την κοινή γνώμη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔήμητρα Παξινού.. Μετά την συνέλαβαν στη Κύπρο για πορνια... Ωραία πρότυπα
ΔιαγραφήΕγώ άκουσα ότι η τικτοκερ Marian grfld περάσε από οντισιόν.. Θα δούμε πολους από τικ τοκ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτή δεν είχε πάει και στο Gntm;
ΔιαγραφήΣτην Ελλάδα το big brother ειμαι λες και βλέπεις το μικρό σπίτι στο λιβάδι ή τα στρουμφάκια σε σχέση με αυτά του εξωτερικού
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκαι φέρε Τατιάνα και Μικρουτσικο στο big brother να γίνει χαμός
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλύτερα να παίζει στις 23:00 για να μπορούν να προβάλλεται χωρίς τον φόβο του προστίμου από το ΕΣΡ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com