Ticker

10/recent/ticker-posts

Σέρρες: Αυτός θα παίξει το ρόλο του Πάνου Νάτση στον δεύτερο κύκλο




Στην μικρή οθόνη θα επιστρέψει η επιτυχημένη σειρά, Σέρρες, που θα προβληθεί στον ANT1 και αναμένει με ανυπομονησία το τηλεοπτικό κοινό. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου, ενώ στο καστ αναμένεται να ενσωματωθούν νέα ονόματα και ρόλοι, με το μεγαλύτερο ερωτηματικό να παραμένει ο αντικαταστάτης του αδικοχαμένου, Πάνου Νάτση.

Η σειρά Σέρρες του Γιώργου Καπουτζίδη έχει πάρει ήδη το πράσινο φως  για τη δεύτερη σεζόν.

Από τότε που έγινε γνωστό αυτό, όλοι οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς αγωνιούν να μάθουν ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει το ρόλο του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιανουαρίου του 2022.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Γιώργο Κρικοριάν στο Πάμε Δανάη, τον «Οδυσσέα» θα υποδυθεί στον δεύτερο κύκλο ο ηθοποιός Γιώργος Ζυγούρης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ζυγούρης

Ο Γιώργος Ζυγούρης είναι ηθοποιός. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το 2016 και έκτοτε ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει δουλέψει με σκηνοθέτες όπως την Ελένη Ευθυμίου, τον Δημήτρη Καραντζά, την Κατερίνα Ευαγγελάτου, τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κ.α. Υπήρξε μέλος της αναγεννησιακής χορωδίας υπό την διεύθυνση του Ιάσωνα Μαρμαρά και έχει παρακολουθήσει μαθήματα της μεθόδου kodaly από την Κωνσταντίνα Πιτσιάκου. Είναι τελειόφοιτος χημικός μηχανικός της πολυτεχνικής σχολής της Πάτρας.



Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Δεν τον γνωρίζω τον νέο ηθοποιό , αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον Γιώργο Καπουτζιδη και είμαστε σίγουροι οτι έκανε την καλύτερη επιλογή !!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία το β’ κύκλο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και πολύ ωραία, δεν βρίσκω κανένα νόημα στην συνέχεια αυτής της σειράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όμως; Η πρώτη σεζόν ήταν για τη σχέση με τον πατέρα του. Η νέα σεζόν θα είναι για τη ζωή ενός γκέι ανδρα σε μία μικρή πόλη. Σύγχρονο και χρήσιμο...

      Διαγραφή
  3. παρουσιαστε, παραδεισος των κυριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου άρεσε πολύ περισσότερο ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης που ακουγόταν εδώ και χρόνια που έδωσε ρέστα πέρυσι στον Πρώτο από Εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com