«Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν και τον Ιανουάριο η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία τους.
Η εκπομπή ήταν στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, στη ζώνη προβολής της, με διαφορά από τον ανταγωνισμό.
«Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 13,1%, στο δυναμικό κοινό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 25,2%, και σε επιμέρους γυναικείο κοινό το 18,5%.
2 Σχόλια
Πάλι πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσο να απορεί ο κόσμος, να τον αντιπαθεί , να τον βρίζει τόσο είναι κορυφή και οι ίδιοι τον βλέπουνε .Κατι θα κάνει και καλά δε μπορεί .Μπραβο του !
Μπράβο σε τι ακριβώς; Στο ότι ο κόσμος έχει εθιστεί στην κλειδαρότρυπα; Τα μεγάλα νούμερα δεν συμβαδίζουν πάντα με την αξία. Πρέπει να το καταλάβετε κάποια στιγμή.
ΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com