Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελένη Χατζίδου : «Φάνηκε ασυνεπής προς την εκπομπή μας...»



Ο Νίκος Κωβαίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε  από τη «Φάρμα» και, όπως συνηθίζεται, επρόκειτο να εμφανιστεί σήμερα στο Breakfast@Star. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η Ελένη Χατζίδου μίλησε για αυτό στον αέρα της εκπομπής.

«Πριν φύγουμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, σας είπαμε ότι ο Νίκος Κωβαίος, ο παίκτης που αποχώρησε από τη «Φάρμα» θα είναι εδώ μαζί μας και θα συζητήσουμε τα πάντα. Δυστυχώς, φάνηκε ασυνεπής προς την εκπομπή μας, οπότε δεν τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Είναι κάτι δικό του, δικό του πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είναι κάτι πολύ στενάχωρο, γιατί η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε πώς και πώς», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου και έδωσε την πάσα για το επόμενο βίντεο.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ελένη Χατζίδου τα κατάφερε! Πλέον, ύστερα από 3 χρόνια, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσιάστρια που δεν υστερεί σε τίποτα από την Τσιμτσιλή, την Τσολάκη, την Σκορδά ή την Καραβάτου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
υιοθετησε ολες τις αθλιες τεχνικες παρουσιασης συμπεριλαμβανομενων του κουνηματος δαχτυλου, στησιμο δικαστηριου απο την τηλεοραση, ευθυνοφοβιας και δικαιωματισμου εννοεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Oprah της Αλεξανδρούπολης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ! Τελευταία όλο κουνάει το δάχτυλο (όπου την παίρνει φυσικά)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμένα μου θυμίζει την Κορομηλά όταν παρουσίαζε το πρωινό του Alpha.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από γλυκιά που ήταν η Χατζιδου έγινε σνοπ σαν την Καινούργιου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά είναι η κυρία Ελένη Χατζίδου. Πραγματική παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής που ταυτίζεται η μέση Ελληνίδα. Σίγουρα θα συνταξιοδοτηθεί από αυτό!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τραγική εκπομπή!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασυνεπής? Και μετά λέει πως κάτι του έτυχε προσωπικού πρόβλημα.. λάθος λέξη χρησιμοποίησε.. ασυνεπής θα ήταν αν έλεγε πως δεν θέλει να πάει! Η δεν ειδοποιούσε!