Ticker

10/recent/ticker-posts

Ξεκίνησαν τα ραντεβού για συνεργάτες της Τσολάκη στο OPEN


Έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού στο OPEN για τη στελέχωση της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Μόλις "κλειδώσει" το πάνελ της εκπομπής και οι υπόλοιποι συνεργάτες, θα πιάσουν και το δεύτερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που είναι σε προτεραιότητα. Αναφερόμαστε στην Κατερίνα Ζαρίφη, που αν οι διαδικασίες προχωρήσουν, προορίζεται για τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσολάκη, Ζαρίφη, Χαριτάτος ανήκουν σε ένα άλλο κανάλι από αυτό που έχει στήσει με πολύ κόπο ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος και είναι κρίμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3% κάνουν οι εκπομπές και τα δελτία του Παναγιωτόπουλου.
Η Αντωνοπούλου καλύτερα να είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δεν επιστρέφει η Τσόμσκι στο Σαββατοκύριακο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσολάκι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ορισμός της αντιπαθητικής (με εκνευριστική φωνή και ατάλαντη) πανελίστριας-με το ζόρι/σπρώξιμο παρουσιάστριας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή το μεσημέρι του Σ/Κ θα έχουμε Γερμανού, Τσουρό, Ζαρίφη και ΣΚΑΪ (εφόσον προχωρήσει). Η Αννίτα μένει εκτός;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
H Aντωνοπούλου είναι αξιοπρεπέστατη και το σχόλιο σου είναι σεξιστικό. Αν ο Παναγιωτόπουλος κάνει 3, η Τσολάκη και η Ζαρίφη κάνουν 1. Δεν μετράνε όμως όλα με τα νούμερα, αλλά και με το χτίσιμο προφίλ ενός καναλιού που δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
@3:27 συμφωνώ. Έχουν ξεχειλίσει τοξικότητα τα σχόλια. Ανάθεμα κι αν τα κατάφερναν οι ίδιοι αν ήταν στην θέση αυτών που κράζουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μην μας βρει τετοιο κακό να μεινει εκτος η Αννιτα. Ο Σκαι να βαλει ενημερωση. Τι τα θελει τα ψυχαγωγικά; Δεν του φερνουν νουμερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ πρωινό σκ στο όπεν ποιος;;; Θα μείνει ο Νάσος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Αννίτα που θα είναι τη νέα σεζόν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ελπίσουμε σπίτι της. Δεν είναι τυχαίο που όταν αναλαμβάνει κάποιος να εξανθρωπίσει ένα κανάλι, πάντα είναι η πρώτη που παίρνει πόδι. Παρατράβηξε το αστείο τόσα χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν αρνηθεί την πρόταση του BBC.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Τσ@υλακη για την ακρίβεια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λογικά θα συνεχίσει στο Open αλλά με άλλη εταιρία παραγωγής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Τσολάκη όλη τη χρονιά έκανε 2 και 3%. Τώρα που επιστρέφει και η Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη, θα δυσκολευτεί περισσότερο