Δείτε αναλυτικά μέσα απο το TVNEA.COM τα 15' στο δυναμικό κοινό. Ποια εκπομπή ή σειρά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού;
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
ΠΗΓΗ: The Nielsen Company
Δημοσίευση σχολίου
9
Σχόλια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6% εφτασαν οι μέλισσες στο maktv ,τα μεγαλύτερα νούμερα για το καναλι.και θα το κόψουν την Παρασκευή ενώ μείναν μονο 40 επεισόδια για να τελειώσει. Έδειξαν 350 επεισόδια κι δεν θέλουν να δείξουν τα τελευταία 40. Θα τρελαθώ με τη 'λογική' τους.
Το σόι σου vs παρά πέντε σημειώστε 1-0! Το παρά πέντε καλή σειρά αλλα δεν είναι για κάθε καλοκαίρι επανάληψη από ότι φαίνεται.το σόι σου πέρασε πρώτο. Σοκ που στο πρώτο τέταρτο το παρά πέντε είχε μονοψήφια. Τόσες σειρές έχει το Μέγκα ίσως από το επόμενο καλοκαίρι να αλλάξουν μυαλά και να βάλουν αλλά προγράμματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στο mega που σταμάτησε το mega και τώρα κάνει χαμηλά νούμερα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στην ερτ1 για τα νούμερα το πρωί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ χαμηλά νούμερα σημειώνει η κοινωνία ώρα mega
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον σκαι για τα νούμερα των ενημερωτικών σειρών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
*εκπομπών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ . Το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ .Στα 50 -60 κόλλησαν ;..Σοβαρά τώρα ? Τουλάχιστον ας θα πάνε τις Μέλισσες Σ/Κ 19:00 όχι να τις κόψουν όμως .Έλεος !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ΑΝΤ1 έπρεπε το καλοκαίρι να παίζει το Κων/νου και Ελένης στο prime time
9 Σχόλια