Ticker

10/recent/ticker-posts

Προς λήξη της συνεργασίας Κοκλώνη με το Open;




Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις που έχει ο Νίκος Κοκλώνης και το Open με το ενδεχόμενο της ρήξης να είναι μάλιστα ανοιχτό για τη συνέχεια.

Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που συμφωνήθηκε να αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης το ψυχαγωγικό κομμάτι του καναλιού, η συμφωνία ανάμεσα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και την εταιρεία παραγωγής του παρουσιαστή επανεξετάζεται.

Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά μέχρι στιγμής. Ο στόχος που υπήρχε για τηλεθέαση άνω του 5% δεν επιτεύχθει, τα ποσοστά στην τηλεθέαση παραμένουν κάκιστα ενώ και τα διαφημιστικά έσοδα του σταθμού έχουν αρνητικό πρόσημο.

Η πλευρά του Σαββίδη φαίνεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη όχι μόνο για τα νούμερα και τα έσοδα αλλά και για το περιεχόμενο που προβάλλεται με το TV Queen να γίνεται στόχος αρνητικών σχολίων. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως το OPEN ετοιμάζεται να λήξη τη συνεργασία αυτή και να αναζητήσει άλλες εταιρείες παραγωγής για νέο πρόγραμμα.

Πηγή:RealNews

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Το είπα! Το Open θα φτάσει Νοέμβριο και δε θα έχει καθόλου πρόγραμμα. Και πλέον δε θα υπάρχουν λύσεις τύπου Μαγγίρα και Τσολάκη όπως το 2021. Από Γενάρη θα βγάλει πρόγραμμα με πρόσωπα εντελώς άγνωστα, μη σου πω με τα κορίτσια από το TV Queen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιποτα δε μπορεί να καταφερει και το όπεν..πάτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mα γιατί? Αδικία μεγάλη μετά τη σαρωτική επιτυχία των τιβι κουίν που στον τελικό τους σκίσανε με το μεγαλειώδες ποσοστό του 3 τοις εκατό. Για να μη μιλήσω και για τον υπερποιοτικό, καθόλου κίτρινο Νάσο Γουμενίδη με το σαρωτικό 2% που χτυπά κάθε Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έχεις άλλα 6 κανάλια που δείχνουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα ακριβώς την ίδια ώρα, ποιος ο λόγος να βάλεις το OPEN και μάλιστα με παρουσιαστές ό,τι περίσσεψε από το καλάθι με τις προσφορές; Γιατί δεν προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον τηλεθεατή; Γιατί σόνι και ντε να έχει εκπομπή η Τσολάκη ας πουμε και δεν ειναι προσωποκεντρικό το θέμα, γιατί σόνι και ντε να έχει πρωινάδικο γκοσιπ την ιδια ώρα που έχουν και όλα τα υπόλοιπα κανάλια; Ας βάλουν κανένα παιδικό, καμια σαπουνόπερα εκείνη την ώρα, καμιά παλιά αμερικάνικη σειρά, μια κοινωνική εκπομπή, κάτι που θα είναι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό! Κι αφορά όλες τις ζώνες αυτό! Έλεος ανοίγεις την τηλεόραση και όλα τα κανάλια έχουν το ίδιο πρόγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ παλια υπήρχε πλούσιο πρόγραμμα στα καναλια και διαφορετικό ,τωρα όποιο καναλι και να ανοιξείς παρόμοιο πρόγραμμα εχει ,παλια δεν ήξερες τι να προτοδείς τωρα απλα δεν ανοίγεις την τηλεόραση καν

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή άδικα έκοψαν το Ερωτα φυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα. Τωρα κανει χαμηλοτερα νουμερα απο τοτε που ξεκινησε. Μονο οι κολλημενες με τη Ζουνη το βλεπουν. Η κεντρικη ιστορια εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο και πλεον ειναι αλλη σειρα

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com