Να με λες μαμά – Μαρία Κίτσου: «Η Ξένια είναι ρόλος ζωής για μένα»

0



Η παιδική κακοποίηση θα βρεθεί στο επίκεντρο της νέας μίνι δραματικής σειράς «Να με λες μαμά», η οποία έρχεται το φθινόπωρο στον ALPHA.

«Ο ρόλος της Ξένιος είναι ρόλος ζωής! Είμαι πολύ τυχερή που την υποδύομαι, γιατί έχω να περάσω σημαντικά μηνύματα» είπε η Μαρία Κίτσου στην κάμερα του ArtTV της Άρτας, εκεί όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς, την οποία σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

«Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά που κακοποιούνται, με πολλούς τρόπους, ψυχολογικά, σωματικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά. Η σειρά μας φιλοδοξεί να φέρει στην επιφάνεια αυτό το ζήτημα. Η Ξένια είναι μια ορνιθολόγος η οποία στην εκδρομή ενός σχολείου εντοπίζει ένα "ιδιαίτερο" κοριτσάκι, που τυχαία μετά το συναντά και καταλαβαίνει ότι κακοποιείται. Κάνει τα πάντα κατόπιν... Ψάχνει στις τοπικές αρχές στην αστυνομία, στη δασκάλα της που είχε κάνει μια καταγγελία, και διαπιστώνει ότι υπάρχουν κλειστές πόρτες αποσιωπήσεις. Παίρνει την τρομερή απόφαση: να πάρει το παιδί για να το σώσει! Γιατί είναι ο μόνος τρόπος γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος να ενδιαφέρεται».

Η Ελένη Κοκκίδου κάνει την Αγγέλα, έναν ρόλο- κλειδί στη σειρά. «Παίζω μια γυναίκα που πήγε στη φυλακή και έτσι στερήθηκε την κόρη της, την οποία υιοθέτησε ένα ζευγάρι πλούσιων ανθρώπων. Στη συνέχεια προτίμησε να μην την ξαναδεί ποτέ, για να μην της αναστατώσει τη ζωή. Το θέμα της σειράς είναι σύγχρονο, τόσο καθημερινό. Είμαι συγκλονισμένη, γιατί αυτά γινόντουσαν πάντα και θα γίνονται πάντα, γιατί γίνονται κρυφά. Ως κορίτσι, υπήρχαν άντρες που με έπιαναν σε μέρη που απαγορεύεται μέσα στο τρόλεϊ και στο λεωφορείο, και στον δρόμο μού μιλούσαν αισχρά για το σώμα μου. Ήμουν από μια οικογένεια που δεν μου είχε μάθει να αντιδρώ. Ήμουν... ευγενής»

Πηγή Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !