Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1...

0



Απόλυτα κερδισμένος βγήκε στις διαπραγματεύσεις του με τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας. Το «Πρωινό» από την αρχή της σεζόν ήταν πρώτο σε τηλεθέαση στο γενικό σύνολο ενώ λίγο πριν την έλευση του νέου έτους κατάφερε να πάρει την πρωτοκαθεδρία και στο δυναμικό κοινό 18 - 54 το οποίο ενδιαφέρει κατ’ εξοχήν τις διαφημιστικές εταιρίες.

Επίσης ο παρουσιαστής με την ομάδα του κατάφεραν να βελτιώσουν τις επιδόσεις της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 και στα γυναικεία δυναμικά κοινά που είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (2 +1). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει βελτίωση όσον αφορά στις οικονομικές του απολαβές αλλά και απόλυτη ευχέρεια στον δημοσιογράφο όσον αφορά στη διαμόρφωση του περιεχομένου της εκπομπής του αλλά και την επιλογή των συνεργατών του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Λιάγκας σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 επέλεξε ο ίδιος να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του μέσα από την εκπομπή του τη Δευτέρα 3 Ιουνίου πριν προβεί το κανάλι σε επίσημες ανακοινώσεις.

«Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις, όλο αυτό το διάστημα, οι οποίες ήταν από σημαντικά κανάλια και σημαντικούς ανθρώπους. Ήταν σημαντικές προτάσεις για σημαντικές ζώνες και συνεργασίες και ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν όλο αυτό το διάστημα για να συνεργαστούμε. Από την αρχή προτεραιότητά μου ήταν να συζητήσω με τον σταθμό» ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Όπως είναι γνωστό είχε πρόταση και από τον Alpha για τη μεσημβρινή ζώνη 15:00-17:00 με infotainment εκπομπή. «Θα έχουμε και κάποιες αλλαγές διότι εμείς που το βλέπουμε θεωρώ ότι εκεί που λίγο πονάμε ή που κάτι δεν πάει καλά, εκεί οφείλεις να επέμβεις για να γίνει πιο σωστό το όλο πράγμα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την επόμενη του «Πρωινού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και ήδη έχουν ξεκινήσει τηλεφωνήματα σε συνεργάτες της εκπομπής για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Όσον αφορά στη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα υπάρχουν συζητήσεις αλλά είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και η εκπομπή θα βγει κατά πάσα πιθανότητα αργότερα από την έναρξη της νέας σεζόν.

«Δεν είναι late night, είναι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι δεν θα γίνει άμεσα, μπορεί να γίνει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου μου. Αν το κάνω θα είναι κάτι πολύ ωραίο» είπε ο δημοσιογράφος αποφεύγοντας να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες είναι format τα δικαιώματα του οποίου έχει εταιρεία παραγωγής και το έχει ήδη προτείνει στον ΑΝΤ1 για να το παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας. Εμπεριέχει και το στοιχείο των καλεσμένων αλλά το πρότζεκτ δεν βασίζεται αποκλειστικά σε αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !