Κώστας Τσουρός: Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Καινούργιου και την Σπυροπούλου

1



Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status στο Astra Tv και μεταξύ άλλων ανέφερε λόγους για τους οποίους και δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Κώστας Τσουρός είπε «θα είμαι πολύ ειλικρινής, με την Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί της. Γιατί το λέω όμως αυτό; Γιατί νομίζω ότι δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας. Δηλαδή άλλο πράγμα κάνει η Κατερίνα, άλλο πράγμα κάνω εγώ. Από την άλλη όμως αναγνωρίζω ότι η Κατερίνα, γι’ αυτό που κάνει, είναι πολύ καλή παρουσιάστρια».

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή δεν λέω ότι δεν είναι καλή παρουσιάστρια, προς Θεού. Για το είδος που υπηρετεί, είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ, όμως, δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω το είδος που υπηρετεί η Κατερίνα Καινούργιου».

Και υπογράμμισε: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όχι δεν θα έκανα εκπομπή μαζί της. Γιατί νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει. Θα μου πεις σε όλους το ίδιο λες, όμως όχι, η Κωνστανίνα Σπυροπούλου είναι μια παρουσιάστρια που δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθούμε μαζί. Παρόλα αυτά οφείλω να αναγνωρίσω ότι, επειδή είχα άσχημη εικόνα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρόνια πριν, τα τελευταία χρόνια νιώθω πως είτε αυτή έχει αλλάξει λίγο το προφίλ της και είναι πιο συμπαθής είτε εγώ την βλέπω με πιο συμπαθητικά μάτια».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο λαός λέει ποτέ μην λες ποτέ. Έχουν πει και άλλοι μεγάλοι κουβέντες και λίγα χρόνια μετά τις πήραν πίσω. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή και τί μπορεί να γίνει στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !