Δανάη Μπάρκα: Τέλος απο την ώρα που ξέραμε...

3



Σε σημαντικές αλλαγές προχωράει το Mega μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη, με τη Δανάη Μπάρκα να είναι η επικρατέστερη για την αντικατάσταση της στη μεσημεριανή ζώνη.

Η αποχώρηση της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης στα μέσα Ιουλίου από το κανάλι ανοίγει την πόρτα για μετακίνηση στη μεσημεριανή ζώνη του «Πάμε Δανάη».

Το «Πάμε Δανάη» όπως όλα δείχνουν θα τελειώσουν από την πρωινή ζώνη αλλά όχι και από το Mega. Η εκπομπή της παρουσιάστριας όπως όλα δείχνουν θα μεταφερθεί στη 1 το μεσημέρι.

Το ντόμινο των εξελίξεων επηρεάζει και η Φαίη Σκορδά η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της RealNews, έχει δώσει τα χέρια με το μεγάλο κανάλι για τη νέα σεζόν μετά από νέα τους συνάντηση μετά το Πάσχα. Η παρουσιάστρια προορίζεται για την ανάληψη της πρωινής ζώνης κάτι που αυτόματα εκτοπίζει τη Δανάη Μπάρκα από τη θέση αυτή.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μου αρέσει ως ιδέα. Οι εκπομπές της Μπάρκα και της Σκορδά λίγο πολύ την ίδια θεματολογία έχουν. Άρα τί το διαφορετικό θα έχει η εκπομπή της Δανάη για να καθίσει κάποιος να τη δει όταν θα έχει προηγηθεί η προηγούμενη εκπομπή και άλλες τόσες από άλλα κανάλια και θα έχουν σχολιάσει όλα τα θέματα με τα οποία ασχολούνται αυτές οι εκπομπές;; Θα μου πείτε κάποιοι δε θα έχουν δει την πρωινή εκπομπή. Σωστό και αυτό αλλά και πάλι δεν μου αρέσει η ιδέα δύο παρόμοιων εκπομπών η μία πίσω από την άλλη. Δε θεωρώ καν πως χρειάζεται μια μεσημεριανή εκπομπή με θεματολογία πρωινής εκπομπής ούτε στο Mega ούτε πουθενά αλλού. Τη βλέπω ως μια περιττή εκπομπή. Για μένα καλύτερα να πάει η Δανάη ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μπάρκα κάνει και διψήφια. Η Σκορδά κάνει 5-7 και πιστεύουν ότι θα πάει καλύτερα στον πρωινό ανταγωνισμό; Καλύτερα αυτή να έβαζαν μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Σκορδά και η Μπάρκα τα ίδια νούμερα που είχαν και φέτος θα έχουν. Γύρω στο 9%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !