«TV Queens»: Το νέο ριάλιτι του Open - Αυτοί θα το παρουιάζουν;

18



Στα τέλη Απριλίου στοχεύει να βγάλει στον αέρα το νέο ριάλιτι για επίδοξους παρουσιαστές ο Νίκος Κοκλώνης στο Open. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, το ριάλιτι θα λέγεται «TV Queens», ενώ, όπως μαρτυρά ο τίτλος, θα αφορά μόνο γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν παρουσιάστριες.

Στο νέο project θα έχει κεντρικό ρόλο ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο βετεράνος παρουσιαστής στο εξής θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές (Δευτέρα και Παρασκευή) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σε ρόλο σχολιαστή, ενώ ήδη γίνεται συζήτηση με τον Alpha για το πλαίσιο της συνεργασίας όταν ξεκινήσει το ριάλιτι στο Open. Για τον ρόλο της παρουσιάστριας του «TV Queens» φέρεται να προκρίνεται η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πραγματοποίησε ραντεβού με την παραγωγή την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι συζητήσεις προχωρούν. Για την κριτική επιτροπή του «TV Queens» εξετάζονται πολλά πρόσωπα, κυρίως γυναίκες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κάδρο για μια θέση κριτή μπαίνει η Μαίρη Συνατσάκη. Τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ συμμετοχών, ενώ επανασυστήνεται η ομάδα παραγωγής που «έτρεξε» το «Fame story». Για το «TV Queens», που θα περιλαμβάνει και εγκλεισμό, θα αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις της Barking Well που στέγασαν το μουσικό ριάλιτι του Star. 

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Που πάει να μπλέξει τώρα η Μαλέσκου;;; Άστο κοπέλα μου καλύτερα! Η Συνατσάκη ήταν τόσο πετυχημένη ως παρουσιάστρια που ο Κοκλώνης τη θέλει για κριτή για να δώσει τα φώτα της στις νέες επίδοξες παρουσιάστριες που θα πάνε σε αυτό το ριάλιτι και θα κλειστούν σε ένα σπίτι για να κάνουν μαθήματα παρουσίασης με τον Μικρούτσικο στο ρόλο του εξομολόγου να τους βάζει φωτιές! Από που να το πιάσεις και από που να το αφήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε το σπίτι έτοιμο και σου λέει ας κάνω μια αποτυχία ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα ειχαμε στην τηλεοραση,αυτο μας ελειπε, ενα ριαλιτυ με ψωναρες wannabe παρουσιαστριες.Ριξτε κι αλλο το επιπεδο,μπορειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα έπρεπε να βάλουν παίκτριες την Καινούργιου, τη Γραμμέλη, την Παραδεισανού, την Ζηρδέλη, την Συρίχα, την Βλέτσιου και την Παναγιώταρου. Αυτό θα ήταν reality.

      Διαγραφή
  4. Μαλέσκου: Παρουσιάστρια
    Μικρούτσικος: Διευθυντής
    Χριστοπούλου: Καθηγήτρια-Μάνατζερ
    Μετάδοση: Δευτέρα-Παρασκευή στις 20:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με Μαλεσκου, Συνατσάκη και αποκλειστικά γυναικείες συμμετοχές... 1%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε η αλήθεια είναι πως δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ reality τύπου Big Brother στη ζώνη 20:00-21:00. Ο Παράδεισος και το Switch ψυχορραγούν, οι Αρβύλα τελειώνουν τη σεζόν σε 2 εβδομάδες, τα δελτία μονοψήφια, ίσως είναι μια εναλλακτική που μπορεί να πιάσει κανένα διψήφιο.

      Διαγραφή
    2. μια χαρα παει ο παραδεισος

      Διαγραφή
    3. 10:35 Ο Παράδεισος κάνει 11-13 και το δελτίο του Mega 15-17... Ποιος ψυχορραγεί;;

      Διαγραφή
    4. το μεγκα γιατι ο α εχει τη μιση σειρα πληρωμενη και εχει διαφημισεις. Ασε που στο συνολο χτυπα 17-18

      Διαγραφή
  6. Πανέξυπνη κίνηση. Μαλεσκου Μικρούτσικο είναι συνδυασμός που κάνει μπαμ. Αν βάλουν κ Χριστοπούλου θα είναι καλό. Γυναίκες παρουσιάστριες με τέτοια ονόματα θα κάνει αίσθηση η φαγωμαρα. Η Ιωάννα αν το παρουσιάσει σίγουρα θα είναι κ του χρόνου στο όπεν . Καλή επιστροφή Ιωάννα με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον μακρινό Αύγουστο του 2020 η Μαλέσκου είχε ξεκινήσει εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τις ίδιες μέρες επέστρεψε τηλεοπτικά και ο Μικρούτσικος μέσω του ΣΚΑΪ. Και όλοι τότε λέγανε πως είχε κλείσει να είναι ένας από τους πρώτους καλεσμένους της Μαλέσκου, δίνοντας την πρώτη του live συνέντευξη μετά από χρόνια. Τλκ δεν πήγε ποτέ και λέγανε όλοι υπήρχε κόντρα. Προβλέπω το πραγματικό REALITY να είναι το ping pong Μαλέσκου-Μικρούτσικου και όχι τα κορίτσια στο σπίτι….

      Διαγραφή
  7. Συνατσάκη, Χριστοπούλου δεν ξέρω αν είναι συμπαθής στο γυναικείο κοινό. Μαλέσκου θα δείξει αν θα κάνει μια ψυχρή παρουσίαση με έμφαση στα καλά ελληνικά της ή θα ξεφύγει και θα γίνει πιο χαλαρή. Τώρα κάτι ακούστηκε πως οι γυναίκες θα είναι διαλεγμένες δηλαδή θα δούμε εντυπωσιακές παρουσίες προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Αθήνας οι υποψήφιες παρουσιάστριες. Πήραν τηλ και μια φίλη μου που είναι στο ίδιο για να πάει στο reality….

      Διαγραφή
  8. Για όσους θυμώνται από το Tv Stars Παρουσιάστε το 2007 είχε αναδειχθεί η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία το 2009 έκανε τη πρωινή εκπομπή Πάνω στην Ώρα στον Alpha μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου. Τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη πάνω στα καλλίγραμα πόδια της και στο μπούστο της έχουν μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά μια χαρά είναι η μαλεσκου. Έλεος με την ξλωσσοφαγια κάποιον. Περρής Λιάγκας στάνταρ την γουστάρουν και έχουν τέτοιο καημό μαζί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάλια και η μαλέσκου και το συγκεκρειμένο ριάλιτυ .Αν κάνει πάνω από 3% θα είναι θάυμα

      Διαγραφή
  10. Αν όλο το κλίμα δεν εκπέμπει φτωχομπινεδιά και παρουσιάστριες του τηλεαστυ, τότε μπορεί να πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !