Αλλαγή φρουράς στα Σάββατα του ΣΚΑΙ... - Τέλος ο Φερεντίνος με το βραδινό show

2



Μπορεί η σεζόν να οδεύει προς το τέλος της, όμως το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του ψυχαγωγική λέξη.

Έπειτα από πέντε χρόνια, το τηλεπαιχνίδι «My man can» επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή αυτή τη φορά τον Φάνη Λαμπρόπουλο, ενώ ήδη μεταδίδεται το τρέιλερ συμμετοχών. Σε ποια ζώνη θα μεταδοθεί το game show;

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το τηλεπαιχνίδι, το οποίο βάζει στο μικροσκόπιο ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και καλούνται να το αποδείξουν, θα μεταδίδεται στην prime time του Σαββάτου και θα πάρει τη θέση του Χρήστου Φερεντίνου.

Η μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» αναμένεται να ρίξει αυλαία το Πάσχα, καθώς εξαρχής η συμφωνία ήταν για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων (10), ο οποίος, μάλιστα, ήδη έχει ξεπεραστεί.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είναι μόνο το Open και οι αποφάσεις του για το τέλος της σεζόν. Ακολουθεί και ο ΣΚΑΙ τα χνάρια του. Και μετά απορούν με τα ραβασάκια κάθε πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκπομπή του Φερεντίνου δεν είχε δυναμική. Διεκπεραιωτικά γινόταν. Παρόλα αυτά έφτασε στιγμές που ξεπέρασε τον Κοκλώνη. Για τη νέα εκπομπή με τον Λαμπρόπουλο θα συνιστούσα στον παρουσιαστή να μελετήσει τον τρόπο παρουσίασης του Κιούση στο 5Χ5 που είναι ο ιδανικός με ευχάριστη διάθεση χωρίς υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !