Θα ανανεώσει η Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA;

4



Ρεπορτάζ για το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη είχε το Πρωινό Σουσού διά στόματος Νίκου Γεωργιάδη, μετά και το «κόψιμο» της πρωινής της εκπομπής.

«Η Ελεονώρα είναι ένα πρόσωπο που το Mega έχει αποφασίσει να κρατήσει στο δυναμικό του. Η δική της προσέγγιση σε όλο αυτό εκτιμήθηκε πάρα πολύ.

Ξέρει το κανάλι ότι είναι μια παρουσιάστρια πολυεργαλείο. Υπάρχει μία στήριξη και από τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού που ξέρετε ότι συνήθως ψυχαγωγία και ενημέρωση δεν τα πάνε πολύ καλά. Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος.

Η Ελεονώρα έχει συμβόλαιο 1+1. Πάμε για ανανέωση με την Ελεονώρα να συζητάει για το βραδινό. Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 2% έκαναν τα Μεσάνυχτα την τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αρέσει που και εδώ αλλά και σε άλλες σελίδες και στα κανάλια κουβεντιάζαμε μια εβδομάδα πριν για το τί θα κάνει του χρόνου αν θα πάει σε άλλο κανάλι αν θα μείνει στο Mega αν θα κάνει βραδινό πρωινό αν θα πάει ΣΚ κλπ. και σήμερα ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κυβερνών κόμμα. Καλά κάνει η Μελέτη αν νομίζει πως μπορεί εκεί να προσφέρει αλλά είναι πολύ περίεργο που δεν είχε ακουστεί τίποτα μέχρι και μία εβδομάδα πριν. Για τον Αυτιά ακούγονταν καιρό τώρα εδώ δεν είχα διαβάσει το παραμικρό. Οι άνθρωποι του Mega δεν ήξεραν τίποτα δηλαδή και έβγαιναν άρθρα που λέγανε πως τη θέλουν για το βράδυ και τα σχετικά; Τώρα θα μου πείτε πρέπει και να εκλεγεί. Σίγουρα αλλά όπως και να χει από τη στιγμή που πήρε την απόφαση αυτή όπως και ο Αυτιάς δεν μπορεί να είναι στην τηλεόραση και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κουβεντιάζει για το τηλεοπτικό της μέλλον. Αν δεν εκλεγεί εκεί αλλάζει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το MEGA μόλις έμαθαν πως θα κατέβει υποψήφια αποφάσισαν να σταματήσουν την εκπομπή. Απλά δεν ανακοινώθηκε ο πραγματικός λόγος. Κάτι είχε πει ο Θοδωρής Ρακιντζής ότι άφησε στα κρύα του λουτρού τους συνεργάτες της. Απλά δεν είπε πως ο λόγος που τους άφησε στα κρύα του λουτρού είναι ότι δεν τους ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !