Ολοταχώς για ΣΚΑΪ η Φαίη Μαυραγάνη;

1


Σε τροχιά αποδέσμευσης από τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη η οποία διανύει τους τελευταίους της μήνες στο συμβόλαιό της με το κανάλι.

Σύμφωνα με την  RealNews , η δημοσιογράφος θα αποτελέσει παρελθόν σύντομα ενώ ταυτόχρονα έχει ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν δώσει τα χέρια για έναρξη της συμφωνίας τους από τον Σεπτέμβριο σε πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Την ίδια ώρα, σε συνάντηση που είχε ο ΑΝΤ1 με την ίδια έδειξε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή «Στούντιο με θέα». Το τελικό ραντεβού του καναλιού με τη Φαίη Μαυραγάνη θα γίνει μετά το Πάσχα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια τυπική συνάντηση αποχαιρετισμού.

Στο κανάλι πάντως υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στο τραπέζι έχει πέσει ακόμη και το τέλος των ζωντανών εκπομπών με τις οριστικές αποφάσεις να μην έχουν ληφθεί ακόμη

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτή η πρωινή ζώνη του ΣΚ για τον ΑΝΤ1 είναι καταραμένη. Δεν τους βγαίνει τίποτα! Όποτε προσπαθούν να την επαναφέρουν δεν πάνε τα νούμερα όπως θέλουν σταματούν την προσπάθεια για να την ξεκινήσουν κανά χρόνο ή δύο αργότερα και να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό. Δεν τους θέλει με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !