Με ανατροπές η απογευματινή ζώνη του ALPHA

4


Με ανατροπές προχωρά ο σχεδιασμός του ALPHA για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Το κανάλι εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει στροφή στο slot των 20:00 και να το καλύψει με ψυχαγωγικό πρόγραμμα, αντί για μυθοπλασία. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η επαναφορά του «Κάτι ψήνεται», αλλά τελικά απορρίφθηκε.


Επιπλέον, για το «Deal», που βρίσκεται σε τελική φάση ανεύρεσης παρουσιαστή, αποφασίστηκε να επιστρέψει στην κανονική του ζώνη μετάδοσης (πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων) και να αποφύγει την αναμέτρηση στις 20:00 με το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» (ΑΝΤ1).


Ωστόσο, τα δεδομένα αλλάζουν ξανά στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το κανάλι στρέφεται και πάλι στη μυθοπλασία και εξετάζει το ενδεχόμενο να καλύψει το slot των 20:00 με νέα σειρά.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας βρουν νέο τηλεπαιχνίδι. Τη μία το σταματάνε και την άλλη το επαναφέρουν. Παίζει πάρα πολλά χρόνια και έχει προβληθεί σε δύο κανάλια. Θεωρώ ότι το Deal είναι ταυτισμένο με τον Φερεντίνο και δε θα έχει την ίδια επιτυχία με άλλον παρουσιαστή. Η τηλεόραση πρέπει να φέρνει νέα προγράμματα και όχι να παίζει τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιχαινομαι το deal, το θεωρώ παιχνίδι για πνευματικά ανίκανους αλλά ο άλφα τέτοιο πρόγραμμα προσφέρει χρόνια τώρα με τις οικογενειακές ιστορίες, με τις αμφιβολίες, με το deal, το παζάρι, το σασμό.

      Διαγραφή
    2. 10:14 Ενώ στα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια βλέπουμε προγράμματα για υψηλό πνευματικό επίπεδο... Ότι να 'ναι!

      Διαγραφή
    3. @10:14 σοβαρά τώρα; Σε πειράζουν ο σασμός και οι οικογενειακές ιστορίες ενώ έχει υπάρξει η στιγμή της αλήθειας το χυδαιότερο «παιχνίδι» που έχει ποτέ στην ελληνική tv? Και φυσικά όλα τα ριάλιτι τύπου survivor και big brother όπου ξεφτιλίζονται άνθρωποι; Και οι εκπομπές της Πάνια;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !