Αυτή η σειρά ολοκληρώνεται στον ALPHA...

4


Ο Alpha έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια ποντάροντας στις σειρές μυθοπλασίας. Από ‘τι φαίνεται όμως οι κωμωδίες δεν «πιάνουν» στο κανάλι.

Οι «Φόνοι στο καμπαναριό», που άφησαν θετικές εντυπώσεις και σημείωσαν αρκετά καλά νούμερα στην τηλεθέαση, μένουν εκτός σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. Ενώ όλα έδειχναν πως η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερο κύκλο η ανατροπή έγινε σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η RealNews και ο Alpha δεν έδωσε το «πράσινο φως».

Από την άλλη, το θρυλικό πλέον «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» οδεύει ολοταχώς για τη -ρεκόρ- 12η σεζόν. Η σειρά κινδύνευσε πιο πολύ από ποτέ στο να ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους λόγω των νέων όρων του ΕΚΟΜΕ που διακόπτουν την επιδότηση μετά τη δεύτερη σεζόν.

Ωστόσο, μετά από διαπραγματεύσεις με συντελεστές, το κόστος παραγωγής μειώθηκε κατά 30% και έτσι η Μουρμούρα θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα συνεχίσει τελικά η Μουρμούρα;; Είχα μείνει στο ότι ολοκληρώνεται. Θα πρέπει να την αγαπούν πάρα πολύ οι συντελεστές τη σειρά αυτή που δεν μπορούν να την αφήσουν να τελειώσει. Για αυτό και δέχτηκαν τη μείωση που δε τη λες και μικρή. Το Καμπαναριό καλά κάνουν και το ολοκληρώνουν. Τί άλλο να έδειχναν εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Καμπαναριό στο τελευταίο επεισόδιο παραμονή Χριστούγεννων κότσαραν μετά την τελευταία σκηνή του μήνυμα ΤΕΛΟΣ Α' ΚΥΚΛΟΥ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ χωρίς να ξέρουν αν μπορούν να το συνεχίσουν τελικά.

      Διαγραφή
  2. Συνεχίζουν μία σειρά που φέτος κάνει μονοψήφια μόνο και μόνο για να λένε ότι έχουν μία σειρά που παίζει δώδεκα σεζόν; Άβυσσος το σκεπτικό του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω οτι θεωρούν οτι είναι κύκλος και ότι έτυχε που δεν πηγε καλά και θα παει του χρονου αναλογως με τον προγραμματισμό. Επισης δεν θέλουν να την αφήσουν όπως αφησαν το σόι κ μετά χτυπαγαν το κεφάλι τους στον τοιχο. Η μειωση τελικα δεν ήταν 50 ήταν 30%

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !