Φήμες για τηλεοπτικό «διαζύγιο» Μικρούτσικου με τη «Super Κατερίνα»

6



Από την αρχή της φετινής σεζόν υπήρχαν φήμες αποχώρησης του Μικρούτσικου από τη «Super Κατερίνα» οι οποίες εντάθηκαν μετά τα Χριστούγεννα.

Το τελευταίο επεισόδιο στο «σήριαλ» της πρωινής εκπομπής του Alpha φέρεται να ήταν διαμάχη όσον αφορά στην παρουσία ενός καλεσμένου ο οποίος άσκησε βέτο για την παραμονή του Μικρούτσικου στο πάνελ κατά τη διάρκεια κλεισμένης συνέντευξης εξαιτίας αρνητικών σχολίων που είχε κάνει ο παρουσιαστής προς το πρόσωπό του.

Τελικά, ο Μικρούτσικος έδωσε το παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Γεγονός που δημιούργησε ένταση στις τάξεις του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha σε μια χρονική στιγμή που η «Super Κατερίνα» πιέζεται αισθητά στους πίνακες τηλεθέασης έχοντας χάσει το τελευταίο δίμηνο την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

«Ψαλίδι» στις εμφανίσεις του
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σταματά να έχει καθημερινή παρουσία στη «Super Κατερίνα» σύμφωνα φήμες  και θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα. Επικρατέστερες ημέρες η Δευτέρα και η Παρασκευή χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ καναλιού – παραγωγής και παρουσιαστή.

Αν και στο τέλος της σεζόν η αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και νωρίτερα πριν το τέλος της σεζόν.

Θα εξαρτηθεί από το πότε θα βγει στον «αέρα» του Open η νέα εκδοχή του παλαιότερου ριάλιτι «TV STARS παρουσιάστε» αλλά και ποια θέση τελικά θα καταλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγεται έντονα πως έχει για την επόμενη σεζόν πρόταση συνεργασίας και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό και ανεξάρτητα από την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ίδια η καινούργιου σήμερα είπε πως ο Αντρέας ασχολείται ήδη με δύο πρότζεκτ της εταιρείας για το όπεν και ότι δεν προλαβαίνει να είναι και στην Κατερίνα και είναι απόλυτα λογικό. Ο άνθρωπος πάει να κάνει κάτι δικό του και καλά κάνει. Ήδη τα νούμερα της Κατερίνας έγιναν μονοψήφια σε τέταρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καυγάδες στον αέρα της εκπομπής έκαναν μεγάλη ζημιά στα νούμερα της εκπομπής της Κατερίνας που υποχώρησε στη τρίτη θέση. Επίσης η αυτοαναφορικότητά της, να παίρνει δηλαδή κάθε θέμα της εκπομπής ως αφορμή για να μιλάει για τον εαυτό της την έχουν κάνουν αντιπαθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάει στο Open και αυτός. Καλύτερα να φύγει πάντως. Έχει παίξει και αυτός τον ρόλο του για την πτώση στα νούμερα. Ίσως στην αρχή να είχε ενδιαφέρον όλο αυτό με την επιστροφή του στην τηλεόραση τις κόντρες και τις φωνές κλπ. αλλά κούρασαν πλέον. Κούρασε και αυτός κούρασε και η Καινούριου με τη συμπεριφορά της. Επειδή έκανε νούμερα πήραν τα μυαλά της αέρα και να τώρα τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κατερινα εχει πτωτικες τασεις κ λογικο. ειναι κατακιτρινη εκπομπη με φωνες και τσακωμους. μονο το διδυμο του σταρ ειναι ησυχη κ γλυκια πρωινη παρεα κ μπραβο τους. σταρ και ερτ εχουν καλα πρωινα. οσον αφορα τον αντρεα σαφως κ πρεπει να παει στο οπεν και να συμβαλει στο tv stars. ειναι ο μονος που μπορει να δωσει τα φωτα του εκει σε αυτο το σοου. επιπλεον σε αυτο το σοου θεωρω πως η παρουσιαστρια πρεπει να ειναι η μαλεσκου. η αλιμπερτη ας ειναι σαν κριτης εκπαιδυτης δε ξερω τι. αν κ για μενα η αλιμπερτη ειναι πρωτα ηθοποιος κ μετα παρουσιαστρια. η σπυροπουλου με τη κοιλια στο στομα αποκλειω να κανει γυρισματα στο οπεν.ειναι εξυπνο κονσεπτ παντως κ σημερα διαβαζα πως θα ειναι μαλλον μονο γυναικες παικτριες κ η νικητρια θα παρει λεφτα κ συμβολαιο στο οπεν. η μπαρκινγκ μπορει να βαλει αντρεα, λεμπιδακη, τζωνυ καλημερη, αλιμπερτη, λαμπιρη, μαλλη ως εκπαιδυτες κριτες κ μαλεσκου παρουσιαστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια από τη Καινούργιου για να ανέβουν τα νούμερα κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν φτάνει μόνο να αποχωρήσει ο Μικρούτσικος για να σταματήσουν οι καυγάδες, θα πρέπει και η Καινούργιου να σταματήσει να μιλάει όλη την ώρα για τον εαυτό της, για το πως θέλει να ντυθεί νύφη, πως είναι άτυχη και δεν την παντρεύονται και όλο αυτό που βγάζει μιζέρια και η μιζέρια είναι κάτι που το σιχαίνεται ο τηλεθεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να λέτε μη δει και τον Αντρέα στο πλευρό άλλης ξανθιάς παρουσιάστριας στο όπεν και εκεί να δει εγκεφαλικά η κατκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !