ΣΑΝ ΨΕΜΑ» : Μία νέα, ελληνική καθημερινή σειρά του OPEN

11


“Πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας πατέρας

για να διαφυλάξει την ευτυχία του παιδιού του;”

Η άνοιξη μπαίνει στο OPEN φέρνοντας έντονα συναισθήματα, αγωνίες, ανατροπές αλλά και γέλιο, με τη νέα, καθημερινή σειρά « ΣΑΝ ΨΕΜΑ» να καλεί τους τηλεθεατές να αγαπήσουν και να ταυτιστούν με μία πρωτότυπη, τρυφερή ιστορία.

Με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει, η νέα σειρά, σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, έρχεται πληθωρική και ταυτόχρονα αληθινή και γήινη. Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Αν και όλα αρχίζουν από ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα, θα γίνουμε μάρτυρες της δύναμης αλλά και των συχνά δύσκολων ισορροπιών της σχέσης ενός πατέρα με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια, ωθώντας αυτόν τον πατέρα να κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την ευτυχία αλλά και να διατηρήσει την ισορροπία για το κοριτσάκι του. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Η ζωή, όπως πάντα, επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις, ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις.

Μία γλυκιά σειρά για όλους, γεμάτη συγκίνηση, σχέσεις ζωής, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και έντονα συναισθήματα έρχεται, σύντομα, στο OPEN.

Λίγα λόγια την υπόθεση:

O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της. Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη. Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρύζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα!

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ», η πιο τρυφερή ιστορία έρχεται καθημερινά στο OPEN

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο Νίκος Παπαδόπουλος: Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile

Δείτε το teaser: https://we.tl/t-QSYbaaKJ1c


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παραγωγή Κοκλώνη, γυρίσματα αποκλειστικά στην Κύπρο λόγω "φτηνών" τεχνικών και μάλιστα κυριώς σε πλατό, 2-3 Έλληνες γνωστοί ηθοποιοί στη μαρκίζα οι υπόλοιποι κομπάρσοι και Κύπριοι, κόστος επεισοδίου χαμηλότερο από αυτό των Οικογενειακών Ιστοριών στον Alpha, σκηνοθέτης που κάνει μόνο κυπριακές σαπουνόπερες. Γι' αυτό κόπηκε ο Έρωτας Φυγάς, γιατί με ένα επεισόδιο του εδώ βγάζουν 10. Αναμενόμενη τηλεθέαση 2-3 απέναντι από τον Τόνι Σφήνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον Σφήνο; Ξεχνάς τη Μοιραράκη που σκίζει εκείνη την ώρα...

      Διαγραφή
    2. Γιατί το όνομα του Πολυδερόπουλου είναι μπροστά απο της Γερονικολού; Αυτή είναι το όνομα στη σειρά.
      Καλύτερα στην Κύπρο. Πολύ ποιοτικότερη παραγωγή η γη της ελιάς από τον σασμό που κάθονται όλη την ώρα σε ένα τραπέζι. Στην ελια που είναι φθηνότερη, εχουν σκηνές παντού. Σε θάλασσες, στη βροχή κι αυτά στην 3η σεζον. Που στην 3η σεζον του σασμού, στο τσακίρ κέφι πάνε στην παιδική χαρα 2 φορές στα 90 επεισόδια.

      Διαγραφή
    3. o σκηνοθετης ειναι και στις ελλαδιτικες σειρες. Ο ερωτας φυγας κοπηκε γιατι δεν ηθελε ο κοκλωνης και πατωσε φετος λογω σεναριου. Αν ηταν η συνεχεια του περσινου, θα εκανε 15αρια στο δυναμικο και στον αντ1

      Διαγραφή
  2. Άλλη μια κυπριακή σάχλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αισθητικη και μονο προδιδει το αποτελεσμα. Δυστυχως-ευτυχως, μαθαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια χαρα θα ειναι. Θρλουμε κωμωδιες

      Διαγραφή
    2. εννοειται οτι θελουμε κωμωδιες συμφωνω απολυτα μαζι σου, με το να βγαινουν προχειρες δουλειες η με κακη αισθητικη το αποτελεσμα ειναι ο κοσμος να τους γυρναει τις πλατες και μετα να καταληγουμε σε ριαλιτι και καθημερινες εκπομπες. οποτε να ειμαστε απαιτητικοι και να ζηταμε την τηλεοραση που μας αξιζει :)

      Διαγραφή
    3. Κι εγω θα το βάλω. Μια γλυκια κομεντί με ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Ωραίο θα είναι.

      Διαγραφή
  4. Το οτι η συγκεκρειμενη σειρα ερχεται μετα το κοψιμο του "ερωτα φυγα" λογω κοστους,μαρτυραει το γεγονος οτι ειτε προκειται για παμφθηνη παραγωγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην εποχή της πολιτικής ορθότητας δεν μπορούν να γραφτούν καλές κωμωδίες. Τη καλή κωμωδία ξεχάστε την. Κάτι νερόβραστες κομεντί μόνο και για λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !